Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz rob210 #78181 üzenetére

    Jellemzően hazafelé (érdekes módon reggelente nem) hullámzik/rángat kitartott gáznál (is, meg nyilván a finomabb gyorsításnál mikor elindul az ember), kb fél percig. Az alapjárat az jó, az stabil.
    Nem mindig csinálja, és ugye az elmúlt másfél hónapban túl hideg/nagy pára sem volt.

    Tavaly fojtószelep tömítés csere volt mikor ezt csinálta, most új gyertyák, hajtómű fogaskerék pozícionálás/tanítás (vezmódosító kerék csere -február- után nem volt, bár a jelenség sem állt fenn). Kikormolás (pálya, Alpok) időnkét (bár főként a lakotton kívüli gyorsításoknál amúgy is minden nap forgatom rendesen, de városban sem szoktam finomkodni sokat), adalékolt nafta minden 3.-4. tanknál, évente 2-3× Wynns EGR Clean+petrol Exreme kezelés, és nemrégiben megint leszereléssel fojtószelep takarítás is.

    Sok ötletem nincs, és igen idegesítő. Ha valaki élő diaggal nézné is, az a fél perc nem sok hogy megfogja - bár úgy látom/olvasom nem egyedi eset. Síkon is, de ha dombon kell fölfelé menni, már már veszélyes a produkció.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák