Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz mycso #71802 üzenetére

    Hali Mycso!

    Ezt majd megírom privátban. hogy miért kell, ha lesz egy kis időm (amiből nem sok van), csak előkotrom a papírokat, hogy érteni is lehessen.
    Viszont, aki lebeszél egy Bosch-ról, azt is otthagynám egyből. Most pontosan melyik típust vetted? Laguna III 2.0 dízelbe ez való. Egyik ismerősnek 6 éve van az autójába, Nissan, mint tudjuk ez ugyanaz a motor, mint ami a lageszban van. Bosch Silver Plus S5 akkumulátor, 12V 85Ah 800A J+.
    Szerintem azt sem tudja, hogy létezik benne aksi, kint parkol vele utcán, volt olyan, hogy 45! napig nem indította be az autót, mert cégessel járt, nos ez a Bosch röhögve indította.

    [link]
    ------------------
    Gyárilag Varta van benne, az meg ennek felel meg. [link] VARTA SILVER DYNAMIC 12V 85AH AUTÓ AKKUMULÁTOR JOBB+
    A Lagunába, főleg tuningosba az indítóáram nagyon fontos, hogy 11 alá ne essen, mert, na és emiatt keresem meg majd a papírokat- nem tölt be olyan dolgokat, ami miatt át van írva az agya, vagy egyszerűen hülyeségeket és hibákat is generálhat az autó. Mint írtam, nekem 10.6-ot tudott, de egy normál autónál is 10.4-et mondtak nekem, hogy az már határeset, amit sokan nem is tudnak, mert indításkor leesik 9-re, de azzal még simán beindul az autó, csak épp egyre több hülyeségeket csinál(hat). És megint leírom, hogy dízelről beszélünk. Benzines - hacsak nem valami nagy motor van benne - teljesen más.
    Ha van rá lehetőséged, méresd ki, hogy indításkor mennyire esik le a feszültség.

    ---------------

    (#71804) forceberg

    Amiket/akiket én felhoztam példának, nem ilyen hülyék, hogy így használták volna, sőt nagyon is sokat mentek. Egyszerűen csak megdöglött az aksijuk. Mint ahogy én is, pedig úgy voltam vele, hogy "leállok", de egyszerűen mennem kell, ok nem annyit, mint jó pár év alatt, de azért megyek. A Laguna viszont ott áll a garázsban, ahogy megígértem neki, lényegében új az autó.
    Nincs olyan rajta, ami nem lett kicserélve. De "ő" velem jön a sírba...

    -----------------
    (#71801) PreikeStoleN
    Persze, de mibe és milyet? :-)

Új hozzászólás Aktív témák