Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz rob210 #61991 üzenetére

    Biztos forrásból tudom, hogy nincs az a rendőr, aki megállít egy tompított miatt (POJEKTOROS LÁMPA) és ott szereltetne, mert kivitelezhetetlen. ellenőrzése. Ráadásul annyi többlet fassággal rendszámlavétel indokolatlanul, szerelőhöz elvitetés és kiderítés, mert bár a lageszba pár elem eltávolításával ugyan lehet izzót cserélni, de még úgy sem könnyen, de a legtöbb autóban hozzá sem lehet férni, emiatt aztán ez a része itt elbukott, járna a rendőr számára, ha egy olyan autót állít meg, amiben hivatalosan frankó lámpák vannak, nevezzük így, amiért ki is vághatják.
    Abban az autóban, ahol egyértelműen látszik, hogy sima lámpában xenon van, ott nem csodálom, ha azonnal levadásszák.
    Engem nem egyszer meszeltek le általános ellenőrzésekre a több, mint 1 év alatt, minden lámpát ellenőriztek, de soha egy kukkot nem szóltak, hogy ez most jó-e vagy sem. A lényeg, hogy világított ott és akkor a lámpa, amit ellenőrzött.

    A rendszámtábla világítás miatti kiintés meg számomra a le furcsább, szerintem nem tetszett nekik a képed, vagy unatkoztak. nálam mindenhol led van már, amiben csak lehet. A volt WV-énk rendszám világítása alapból gyárilag nagyon erős led, akkor most mi van?

Új hozzászólás Aktív témák