Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    válasz mycso #15990 üzenetére

    igen, 233ezer körül van benne, és nincs semmi probléma. (minden gyári) :)

    a legnagyobb gondom most az, hogy már nagyon ki kéne takarítanom belül... múltkor nagyon rohanós volt a dolog, ettem egy kiflit az autóban és hát nem kicsit morzsált, de kb mindenhova jutott a morzsából elöl... ezenkívül meg a szokásos sáros lé, kicsi kavicsok (ezek is mind belül)

    mindegy, amíg esik az esö meg ilyen hideg van így marad. mostanában úgyis sokat áll.

    ----

    nem figyelem a híradót meg ilyenek, mindig csak azt veszem észre, hogy már megint megemelték az üzemanyagok árát.. ez szuper. nem rég 418 körül volt, most meg 430 körül van a gázolaj is. most, hogy 2x is emelnek elég szépen kúsznak fel az árak.

    voltak ilyen hírek, hogy hamarosan túltermelés lesz gázolajból Európában, így nálunk is, így jelentösen csökkenhet az ára.. aha, nálunk biztos kurvára csökkeni fog. szerintem, ha Ausztriában 300Ft lenne, nálunk még mindig 430 körül, mert kitalálnák, hogy a "magyar világpiaci árak f@szomtudja milyen hatások alatt vannak" stb értelmetlen duma.

    [ Szerkesztve ]

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák