Új hozzászólás Aktív témák

  • izee

    senior tag

    Sziasztok!

    A segítségetek kérem. Csak ezt a topicot találtam az utóbbi 200ból ami ramokkal általában foglalkozik, de nagyon gyorsan jönnek a hozzászólások, úgyhogy szeretném nyomatékosan kérni, hogy aki tud nekem válaszolni, az tegye meg, mert holnap már gondolom 100hsz-el arrébb jár a fórum és rég el leszek felejtve. Köszönöm... :))

    DDR1 ramról van szó mind3 512 mb-os és a konfigom az adatlapomon van. 2 db ramom volt, az egyik elromlott és most plusz 2-t vettem.
    1) Ezek egyoldalas ramok, az enyém 2oldalas volt. Ez jelent számomra valamit? Apróhirdetésben láttam, hogy vki nem akar ilyet-vagy olyat...
    2)Mellesleg az enyém(régi) 400mhz, a 2 új csak 333mhz-es. Teleraktam a slotokat és 333-on szerencsére legalább ment. (Egyébként először más sorrendben raktam be és csak 200Mhz-en ment (tehát ha nem szorzom be 2-vel a DDR-ség miatt, akkor az 100Mhz!)
    Ide azt a kérdést akartam írni, hogy mit gondoltok a ram sebességcsökkenése(400->333) mennyire fog befolyásolni játékokban? Újabb játékokkal már ezzel a géppel nem nagyon fogok játszani, de a Fallout3-al mindenképpen akarok, még nem próbáltam, de 90%, hogy menni fog a gépemen(proci lehet esetleg kérdéses csak). (Azért is tettem inkább 1.5 gigát az 1 giga helyett ,hogy hátha ellensúlyozza játékokban a procimat, mindenesetre 512 már a 2006-os gtr2-nél is kevés)

    Más: ha 2 ramot teszek egy lapba és azok pl mérete megegyezik és a sebessége is ,de az időzítése nem, ekkor lehet-e duálba tolni vele.
    Más: Úgy hallottam, hogy 3 ram foglalatos alaplapban soha nem(mármint egyik ilyenben sem) működik a dual channel, csak olyanban amiben (legalább)4 foglalat van. Igaz ez?

    [ Szerkesztve ]

    Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s

Új hozzászólás Aktív témák