Új hozzászólás Aktív témák

  • Roachy

    senior tag

    válasz gjoco1 #51990 üzenetére

    Saját példámmal élve, nekem van egy Z6-om ami harmadik backup vázként volt tartva, de expó zabáló fotós munkára végül nem kellett bevetni, volt pár forgatáson, és ezt a vázat használtam streetelésre, ezért rengeteget lógott rajtam és fogtam a kezemben, így az ennek megfelelő helyeken vannak használati nyomok, markolatnál kisimult gumi, széleken, sarkokon enyhe festékkopás. Viszont az expó szám kicsit több mint 28000.
    Szerintem zárcserénél sem nagyon szokta nullázni még a Nikon sem, sokszor látok olyan hirdetést, hogy pl expó szám 110000, de 80000-nél zárcsere történt.
    Szóval ha a gép amúgy tökéletesen teszi a dolgát, akkor az esztétikai hibákkal ne törődj. Pont hogy emiatt lehet jobb vétel, hiszen kénytelen az ember picivel piaci ár alatt árulni az ilyen gépet. Valamiért előbb veszik meg az akár többszörös expós, de külsőre patika gépeket az emberek. Ez kicsit olyan mint az autóknál a km fétis.
    Nem mellesleg mindezzel kicsit haza is beszélek, mert pár napon belül meghirdetem a szóban forgó Z6-omat eladásra, 24-70 F4-el, és egy SB910 vakuval, szűrőkkel meg pár egyéb kiegészítővel, ha valakit esetleg érdekelné, írjon rám. ;) :))

Új hozzászólás Aktív témák