Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyapo11

    Topikgazda

    válasz Digitalpimp #5653 üzenetére

    Tapasztalatom csak a Fiskars FunctionalForm készlettel van, 5 kés valami 7000 Ft volt, de nincs köztük séfkés, hosszú szeletelő, közepes szeletelő, kenyérvágó, zöldség pucoló és egy kis kés + fa tartó az 5 késhez. Vettem hozzá egy 16 cm-es séfkést, azt is valami akcióban 1600-ért, így már használható a készlet, hármat használok rendszeresen, a kenyérvágót, a zöldség pucolót és a séfkést. Sokan nem szeretik a Fiskarst, szerintem nem olyan rossz, nem túl kemény, könnyű élezni, viszont kell is viszonylag gyakran. Ha egyszer beállítja az ember a kerámiakorongos Fiskars élezőhöz az élszöget, akkor onnantól mindig csak pár húzás és éles a kés.
    Gumis a markolata, de nem ragacsosodik, van pár másik gumis markolatú késem, és van köztük teljesen ragacsossá vált is, szóval ez jó gumival van borítva. Vizesen sem csúszik. Nem tudom mekkora tüske van a markolatban, komolyabb erőt igénylő feladatokat nem ezzel próbálok megoldani.

    [ Szerkesztve ]

    menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Új hozzászólás Aktív témák