Új hozzászólás Aktív témák

  • gyapo11

    Topikgazda

    válasz Skillet #1748 üzenetére

    Az a baj, hogy a legamatőrebb otthoni főzőcskéző, pl. én, ugyanazt várja el a késtől, mint a legprofibb séf, kézreálljon, jó élet lehessen rá tenni, tartsa az élét. Ha egy kés nem jó a kézben, vagy túl puha az anyaga, vagy túl kemény az anyaga, nem jó az edzése, a penge formája-mérete, a markolat anyaga, akkor nem jó semmire sem a profinak sem az amatőrnek. A különbség ott van, hogy a megfelelő kések halmazából a profi választhat drágábbat is, mert visszatermeli az árát, az amatőr meg nem keres vele semmit, csak áll benne a pénze, miközben másik olcsóbb kést is választhatott volna a megfelelő kések halmazából. Nekem van 300 Ft-os 20 centis megfelelő késem, tehát nem csak a drága kések vannak a megfelelő halmazban.
    A 3000 Ft-os késről nem tudok semmit, nekem spec nem jön be a penge markolat felőli végén levő bumszli vastagítás, ezért kiesett a halmazból.

    menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Új hozzászólás Aktív témák