Új hozzászólás Aktív témák

  • Akos1994

    aktív tag

    Sziasztok!

    Ma ellátogattam egy boltba pár fejes kipróbálására, és az alábbira jutottam, bízok benne, hogy így hátha tudnátok segíteni, hogy milyen irányba nézelődjek tovább..

    AKG K550 - Elég nagy csalódás, nagyon kevés mély, nagyon minimális izoláció, laza is volt a fejemen.. Egyébként pöpec, de inkább csak klasszikus zenére talán..

    Audio technica m40x - Olyan zenéknél ahol kicsit kevés szokott lenni a mély még pont jó,de máshol már sok, és mintha nem csak a szubbasszus tartományba lenne sok, hanem rátelepedne a hangképre. Énekhangok mintha nem minden műfajnál lennének természetesek, mintha nagyon kiemelnének és magasba húznának.. A kiemeléssel nem lenne problémám, csak valahogy mégse jók. De ez már sokkal jobb volt mint a k550, és jobb izolációval (bár jó lenne ha még több lenne)..

    Grado SR80 - Nah itt kerültek helyre az énekhangok, viszont mintha a részletek elvesznének, hangszereket nem olyan jól szeparálta az előzőekhez képest.. Izoláció nulla az on-ear mivolta miatt (lehet ezért mosódtak össze a részletek mert háttérben más zene ordított..) Hazaérve próbáltam méréseket összehasonlítani, de nem bírom eldönteni, hogy itt miért természetesebb az ének..

    Most nem igazán tudom,hogy hogyan tovább, sajnos több nem volt a demó falon ami szóba jöhetne, csak kommerszebb on-ear darabok...
    Beyer DT770 (32ohm) érdemes lenne kipróbálni? Mérések alapján ott mintha a mély tényleg csak a szub tartományban lenne kiemelve.. Viszont lehet ott a magas ugyanúgy sok lenne..
    Esetleg még valami tipp?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák