Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spíler
őstag
válasz Attic09 #56700 üzenetére
Persze
(#56701) ktgeri
Én beismerem ha tévedek,tegnap este átsiklottam azon a kitételen,hogy a sok basszust szereted.Az SRH240 és az Invoton HD2000 azért nem arról híres hogy a basszus kilövi a dobhártyádat.Jó hangú fejesek,de inkább a kiegyenlítetthez vannak közelebb.Majd a többiek hátha segítenek
[ Szerkesztve ]
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
gboszi
senior tag
válasz lugosi #56556 üzenetére
Na megvettem az ajánlott AKG Y50-et, a MediaMarktos hallgatózás után meggyőzött. Számomra a legjobb hangzást nyujtotta a többihez képest, igaz árban is a csak egy két JBL és a Beats volt felette. Nagyon jó áron 10k-ért hozzájutottam, ennyit szerintem megér, de 30-ban nem vagyok biztos. Most, hogy megvan hallgatom, hallgatom...de nagyobb durranást vártam tőle. Nem tudom, hogy az iphone-e a gyenge keresztmetszet, majd próbálok hallgatózni mást is. Egyelőre járatom, bizok benne, hogy változik.
"If you're good at something, never do it for free!"
-
gboszi
senior tag
válasz Spíler #56706 üzenetére
Szerintem van ez igy. Otthon (illetve úton) használgatom és még nem vagy kibékülve vele. Mikor sok hangszer van benne, akkor azért kellőkép összemosódik. Elég kicsi a szinpad (jó ok otthon nyitott van aláirom) meg néha a mélyek eléggé elnyomják.
Igényes, pl Dali bemutató cd-vel (az Alleeban is azzal varázsolnak) nagyon hiperszuper. De átlagos akár flac zenékkel nem érzem azt a pluszt amit az ára megkövetelne. De mondom még várok, illetve próbálom másrol is hajtani."If you're good at something, never do it for free!"
-
Spíler
őstag
válasz gboszi #56710 üzenetére
Ha már sikerült olcsón venni a fejest,keress hozzá egy kis erősítőt.Nekem ez van utcára,kb 1dkg az egész,7-8 órát mükszik egy töltéssel,kb.30-40%-al növeli a hangerőt+2 hangzásmód.Nyilván nem csúcskészülék,de ennyit nagyon megér,vagy valami hasonlót keress.
http://www.argep.hu/main.aspx?suche=fiio%20e06Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz gboszi #56705 üzenetére
Nem tudom neked megmondani, hogy bejáratás után mennyit változik a hangja, nem vagyok egy fülhallgató-szakértő, egyszerűen csak használom. Én egy fejhallgató-erősítős külső hangkártyáról hallgatom a legtöbbet, néha hallgatom telefonról, ott is rendben van (i6s Plus), csak ott feljebb kell venni a hangerőt, olyan 80% körülire, de teljesen rendben van. Lehet, hogy rá kell várni pár napot, hogy bejáródjon.
Amúgy hol vetted 10k-ért? Az brutálisan jó ár érte, én az árösszehasonlító oldalon 30-ért vagy felette látom.Spíler: jó is hogy írod, lehet hogy nézek hozzá én is egy hordozható fejhallgató-erősítőt, bár inkább csak lakáson belül vagy munkahelyen belül mászkálva érdekes, ezt az utcán nem hallgatom.
[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
válasz lugosi #56713 üzenetére
Tudom,hogy jó,hogy írom,azért írom
Én se használom utcán,meg sehol,de megnyugtat a tudat,hogy van.2-3 havonta töltöm,aztán megy vissza a fiókba.Kíváncsiságból néha próbálgatom,még a nehezebben hajtható fejeseknél is jelentős javulás tapasztalható,ennek a típusnak leálltak a gyártásával,itthon csak egy helyen látok de azt nem ismerem.
http://www.avland.hu/webshop/products/details/fiio-e06/10695
A srácok a másik totyikban biztos tele vannak ötletekkel,főleg ha külföldről is rendelnél.(#56714) gbosz
Lehet,nem érdemes vele kínlódnod,voltak előzetes félelmeid az eredetiséggel kapcsolatban....
Amennyiért vetted te is eltudod adni,aztán keress másikat,vagy itt azért valószínű,hogy eredeti
https://www.mall.hu/pc-fejhallgato-mikrofon/akg-y50-red
Ha ez se tetszik élhetsz az elállási jogoddal.[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
válasz bkercso #56716 üzenetére
Erre most mit mondjak?Lehet,hogy az asszonyra is azt mondják,hogy marha ronda,mégis szeretjük.
Mondjuk most már legalább hárman vannak itt a topikban akik utálnak téged
Így nem fog fogyni az erősítő[ Szerkesztve ]
-
maxatesz
tag
Sziasztok!
Véleményetek erről?
BEYERDYNAMIC DT 440 EditionItthoni zenehallgatásra kizárólag FLAC audio...
esetleg valakinek tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
maxatesz
tag
válasz RetepNyaraB #56721 üzenetére
Akkor jó , mert megrendeltem és utána kértem véleményt nagyon jó árban van most
-
maxatesz
tag
Elöször ezeket néztem:Audio-Technica ATH-M40 X
AKG K612 PROhozza ezt a szintet a Beyerdynamic is
[ Szerkesztve ]
-
fericske
addikt
Durván nyomatják a témát a Trintiy-s srácok.
Úgyhogy vettem előrendeléssel, áprilisi szállítással egy Icarus 3-at."As you know we love offering our gear for pre-order, its a great way for us to build in bulk and a even greater way for you to get some of the best audio for less, but of course you guys know this already.
-
So in that spirit we are offering the new Icarus III with a special discount for a STRICTLY LIMITED 7 day period with £100 OFF when placing a pre-order. Simply enter coupon code GETMEICARUS at the checkout to get this discount." -
Bazsee71
őstag
válasz Spíler #56516 üzenetére
Megrendeltük Muzikertől, de hogy ott mekkora fejetlenség van...
Először is feketét rendeltünk, kijött fehérben. Akkor le kellett fotózni, futár jön érte. Kértük, hogy ne az üzletben vegye fel a futár, ahol átvettük, hanem jöjjön érte házhoz, ha már elszúrták. Persze a visszaigazoló e-mailben már üzlet volt. Telefon újra - egyébként ritka alkalmak egyike, ha felveszik -, elírták, javítják.
Jöttek is érte, majd a csere darabot is házhoz kértük. Előzetes értesítés semmi, majd az üzletből hívnak, hogy odavitte a futár... Nem tudom miért, bennem az élt, hogy egy jó társaság, de legfeljebb az ár miatt ajánlható.
[ Szerkesztve ]
-
Bazsee71
őstag
válasz Spíler #56732 üzenetére
Az még egy külön történet volt, hogy oda is adják az üzletben, mert a Muzikertől semmi infót nem kaptak, hogy kinek lesz a csomag, a futár telefonált hogy tőle kérdezik mi ez. Na meg péntek óta ott csücsül, értesítés nulla. Komolyan mondom, ennyi mindent el***élni egy rendelésben már művészet. Jött az e-mail, hogy lehet értékelni a vásárlást, de a békesség kedvéért nem kapnak semmit, mert már a minősíthetetlent súrolja.
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Kipróbáltam a Pioneer SE-MS5T fejhallgatót a MM-ban és sajnos kényelemre nem tökéletes, mert nem elég vastag a párnája: a fülem síkjához hozzányomódik a fejhallgató belső fele, az pedig hosszú távon nem ideális...
Kényelem szempontjából próbáltam Senheiser HD 579-et illetve HD 558-at, mindkettő nagyon kényelmesnek szinte szellősnek tűnt, de még gumis HD 569 is jóval kényelmesebb érzetet keltett mint a Pio SE-MS5T.
Tudom, hogy ezek nem egy árkategória, de én itt elsősorban a kényelemre és csak másod (harmad-)sorban utazom a hangminőségreSHP600-at tudja valaki hogy BP-en hol lehet próbálni? Hátha az bejönne...
J.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Bazsee71 #56733 üzenetére
Én egyszer e-mailben kérdeztem tőlük valamit, egy olyan nesze semmi fogd meg jól választ kaptam, így nem is gondolkoztam hogy náluk vásárolok.
Pláne hogy amit kinéztem azt kb 40%-kal árulják drágábban, mint amennyiért az amazonról megveszem. (32 ezer vs 45 ezer)[ Szerkesztve ]
-
Bazsee71
őstag
válasz lugosi #56735 üzenetére
Lehet ebből mégis egy szaftos értékelés, és egy "baráti" telefon lesz, mert kibontva a dobozt a fólián keresztül látszik, hogy le van horzsolva a fejhallgató párnájának a pereme...eszem megáll. Ez most szándékosan nem OFF, mert ennyi hiba nem lehet véletlen, valami nincs rendben a Muzikernél. Ilyen szintű trehánysággal nem mostanában találkoztam, pedig igen sűrűn vásárolok online.
[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
válasz Bazsee71 #56736 üzenetére
Nem kell udvariaskodni az értékelésben,hiszen azzal a többi vásárlót segíted.
Sajnálom,hogy így jártál,valóban nem értem,hogy mi történhetett a te esetedben.(#56734) joysefke
Már egyszer kaptál választ a kérdésedre,ha jól emlékszem,ha nem akkor tessék:
http://www.nomono.hu/index.php?route=information/contact[ Szerkesztve ]
-
samu2062
aktív tag
válasz joysefke #56734 üzenetére
"SHP600-at tudja valaki hogy BP-en hol lehet próbálni? Hátha az bejönne..."
Már elég sokunknak van talán,kérdezz meg valakit ki tud benne segíteni.Bp-en is van valaki biztos.
Vagy ha Pécsen jársz,én szívesen a rendelkezésedre bocsájtom egy próbára.(Egy presenter társaságában.)
Persze ez másokra is érvényes. -
joysefke
veterán
SHP600 van valakinek Észak Pesten? (XIII-XIV-IV esetleg IV V kerület)
Szeretném felpróbálni
-
niof
addikt
válasz Bazsee71 #56736 üzenetére
Bocs a belevaúért, de számomra is érthetetlen. Egy csomó holmit rendeltem már tőlük, privát célra és ismerősöknek is, (meg ajánlottam is ismerősöknek, mert nem volt velük ilyesmi (semmi) gondom), de soha nem volt semmi probléma velük. Szerintem is csak te vagy az 1 az 1000-ből, aki valamiért belenyúlt a sz@rba, mint ahogy fentebb is írták...
Reméljük más nem jár így, és nem lesz gond az üzlettel, mert jó kis bolt. A B-Stock cuccaik se rosszak. Más népszerűbb üzleteknél nem láttam hasonlót sem. (azért lehet, hogy van... )Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
ZiD
tag
Nekem ma érkezett meg a Pioneer SE-MS5T-K, szintén Muziker-től. Szerencsére nem volt semmi fennakadás, mint a kollégánál.
Sokat nem volt még alkalmam próbálni, így a lenti - teljesen szakmaiatlan - vélemények még változhatnak:
- @joysefke kollégával ellentétben én határozottan kényelmesnek találtam, dacára annak, hogy vízszintes térben nem lehet mozgatni a párnákat. Vastag párnák, az én fülemet tényleg körbefogják,és "bent"sem ér hozzá. Viszont nyáron lehet nem szívesen hordanám utcán, szerintem beizzad alatta a fül.
- Kábel: tényleg nem egy extra minőség, én személy szerint örültem neki, hogy viszonylag lágy, könnyebb az íróasztalon elrendezgetni. Viszont nem túl hosszú, ami a melóhelyen nem gond, de otthonra nem biztos, hogy elég lenne.
- A fejpánt fokozatmentesen állítható, jól be lehet lőni, bár egyenlőre elég nehezen jár. A helye furcsa, a fejemen nem is sikerült normálisan megcsinálni. Cserébe vastagon párnázott, kényelmes.A látható kábeldarab még mindig szemöldökfelvonós
- És a hangzás, bár se sok összehasonlítási alapom, se tudásom: az előd egy Superlux HD681 evo. Ahhoz képest a basszus jóval kevésbé hangsúlyos, bár ezt tudtam is. Ellenben mintha pontosabb lenne. Közép, és magas tartomány egyenlőre ok-nak tűnik, a rövid próbák alapján nem éreztem sehol soknak/kevésnek. A superlux több helyen fárasztott a rengeteg basszussal, úgyhogy első nekifutásra örülök. Viszont szerintem a pio jobban kihozza, ha silányabb minőségű a felvétel.Ha valamelyik vélemény nagyot fordulna, azt is leírom, ha van rá igény
-
Spíler
őstag
-
ZiD
tag
válasz Spíler #56745 üzenetére
1-2 alkalommal tényleg haloványnak éreztem a basszust, de ez nem is csoda. Bent Superlux, itthon az ath-m40x
Egyébként a Pio-nál még fokozottabban érzem, hogy dobna a DAC/erősítő, úgyhogy az lesz a következő project. Előtte persze beviszek valami normálisabb zenét a yt-nál, kíváncsi vagyok -
Spíler
őstag
-
pIIrash
tag
Sziasztok.
Útmutatást kérnek tőletek.
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Számítógép.2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenegallgatás, játék (battlefield 1), film (nagyon ritkán)3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
45+ 70-4.) Új vagy használt?
Új5.) Circumaural vagy supraaural?
Ölelje a fület teljesen körül, úgy hogy a fülemnek bent bőségesen legyen hely.
A hangszóró síkja sem kívül sem belül sem ne feküdjön rá a fülemre. Tehát a fül számára legyen mindenképpen nagyon kényelmes. Nincs kis fülem. Bár egy Hyper Cloud már kocsit kényelmetlen, ATH 50 abszolúte kocsi alap párnákkal (tudom lehet rá kapni)6.) Zárt vagy nyitott?
Teljesem nyitott kizárva. Alapvetően zárt. 3 méterről már ne hallják.7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Természetes legyen. A nagyon magas és nagyon mély hangokat nehezen viselem. Normál hangerő mellett hallgatnám. Semmi üvöltetés. Napi több óra használatra.8.) Honnan vásárolnál?
Lehetőség szerint, ahol kilróbálható.9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Sound Blaster Z, +erősítő -
ZiD
tag
válasz Spíler #56747 üzenetére
Nem gondolom, hogy kevés lesz, csak máshoz van szokva a fülem, kicsit meg kell tanulni hallgatni Jó lesz az sztem.
DAC-nál első körbe hordozható, de ez a másik topic témája. Meg nem is ebbe a hónapba, mert jövő héten babaexpo, ahol 2-3 DAC árát fogjuk otthagyni érzésem szerint -
Rido
csendes tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni hogy ezek közül melyik fejhallgató jó játékra, Skype-ra illetve Facebook-os beszélgetésre?http://firstshop.hu/approx-skull-gaming-headset-p95596
http://www.bluechip.hu/termek/zalman-hps300
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.