Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Fejhallgatós találkozó időpont szavazás: [link]
Akit érdekel a dolog, légyszi tegye le a voksát -
Hocsika
tag
Sziasztok!
Fejhallgató vásárlás előtt állok. Jelenleg Takstar HD2000-et használok, és szeretnék feljebb lépni kicsit.
Egy Asus Xonar DGX hajtja meg a mostanit, amit főképpen játékra használok, mellé párosulhat még zenehallgatás, illetve filmnézés. A keretösszeget úgy 20-30e ft környékére lőttem be.
Elsődlegesen először egy HyperX Cloud 1-est néztem, de mivel van egy kis "talpas" mikrofonom, így nem biztos, hogy nekem egy headset-re lenne szükségem. Olvastam, hogy a semiopen fejhallgatók sokkal jobb "teret" adnak a játéknak, így elgondolkoztam egy OMNITRONIC SHP-600-on is. Ez mennyiben tér el a HI2050-től? Illetve ha nem nyitottban gondolkodom, akkor melyik az a zárt fejhallgató, amit érdemes lenne ebbe az árkategóriába? Vagy zártnál maradjak a Cloud-nál?
Előre is köszönöm a válaszotok! -
zsocy
őstag
válasz petisubaru #56649 üzenetére
Rossz a topik, a gamer fejes topikban tudnak talán segíteni.
-
kemcso
Ármester
Sziasztok,
fejhallgatót keresne egy kollégám a következő feltételekkel:
- jó irodai zajszűrés
- kényelmes, órákon át is
- laptopról online rádió + mp3 szólna róla, vagyis nem kell Fostex vagy LCD hangminőség.
- inkább Mo-i
- lehet használt is, de inkább újKb ennyi az igénye, mit tudtok ajánlani?
-
Spíler
őstag
válasz kemcso #56655 üzenetére
Szia!
Mondjuk az új Pioneer SE MS5T-t,jó izoláció,jó hang,vagy ha olcsóbb kell akkor az Invotone HD2000.#56653) Hocsika
Neked szintén a Pioneer SE MS5T-t,vagy nyitottba az új sikergyanús ATH AVA400-at,szemtelenül jó hangja van
1-2 hét múlva a zárt tesójáról az ATH AVC500-ról is lesz vélemény
[ Szerkesztve ]
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
kemcso
Ármester
Elolvastam De az ajánlottaknál nem mindnél volt az izoláció, ami egy igen fontos szempont, így bátorkodtam kérdezni
(#56657) pulutodurumo, (#56658) Spíler, (#56659) Bodz : szuper lesz neki a Pio, köszi A HD2000-et ismerem, elég picik a párnák, kétesélyes, hogy nem nyomná-e a fülét.
[ Szerkesztve ]
-
bmakszim
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam igazán releváns topikot (ha van, irányítsatok oda), de tudom, hogy itt van tapasztalat Massdrop rendeléssel kapcsolatban.
Szóval csatlakoztam egy dropba, mely alkalmával zárolták az összeget paypalon keresztül a számlámon. Sikeres volt a drop, majd ugyanezt az összeget levonták a kártyámról, de a zárolást még nem oldották fel. Emiatt jelenleg mínuszban van a számlám. Mikor oldják ezt fel, egyáltalán ez a normális eljárás?
-
Spíler
őstag
válasz Hocsika #56665 üzenetére
Szívesen.
Pontosan 10e.Ft-al jobb az AVA400 mint az SHP600 A HI2050-et nem hallottam,de állítólag ugyanaz a kettő.
Konstrukciós kialakításában,kényelmében(nagy puha tölcsér alakú plüss párnák,vastag puha fejpánt)minden irányban mozgó csészék,"testesebb"melegebb,lágyabb hang,nincsenek zavaró magasai nem kell bűvészkedni az EQ-val,összességében egy tisztes iparosmunka.Hogy megéri-e a plusz 10e.-et nem tudom,vedd meg mindkettőt és döntsd el
Tegnap egész nap azt használtam és még este is kényelmes volt,sehol nem nyomott.Ja és természetesen SZVSZ.[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
válasz Hocsika #56665 üzenetére
Bocs,lejárt a szerk idő és még az eszembe jutott valami.
Összehasonlítás képen a totyik lakóknak,mert úgy sokan jobban megértik,köztük én is
Kicsit hasonló a hangja a 681EVO-hoz,jobban elkülönülő mélyekkel és tisztább hangzással.Amikor az EVO-t felraktam az AVA400 után,akkor volt egy olyan érzésem,hogy az EVO-ban a mély kicsit ráül a hangképre és a közepe kicsit zavaros,na ez nincs az AVA400-nál.Amikor az AVA400-at felrakom hasonló érzésem van mint amikor a TS671 van a fejemen,csak kisebb csészékkel(nem hangzásban,kényelemben).Az árát megéri szerintem.Hangsúlyozom,az én agyam-fülem hallja így.[ Szerkesztve ]
-
cantus
tag
Sziasztok!
Tegnap hallgattam füleseket a MM-ban. Leginkább a Pioneer SE-MS5T tetszett a hangzása, meg ugye a mx. 20e-res keretem alapján.
Ugyanakkor az anyagkidolgozással nem vagyok megelégedve. A vezetéke olyan semmilyen, olyan gyenge/vékony szerintem. Illetve az is zavar, hogy nem kihúzhatós a vezetéke, hanem egybe van építve a fejessel. Tehát ha tönkremegy cserélni se tudom.
Jogosak az aggodalmaim? Mást kellene keresnem? Fontos volna, hogy tartós is legyen, ha már ennyi pénzt kiadok... -
pulutodurumo
őstag
válasz cantus #56670 üzenetére
Én nem félteném azt a kábelt. Nem ritka a fix megoldás drágább darabokon sem. De minimális forrasztással javítható ha bármi baj lenne.
Én nem keresnék másik fejest, esetleg máshonnan venném meg. Az enyém a muzikerből van, 18e volt futárral 1 nap alatt megvolt.[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Attic09
tag
Sziasztok, van egy JVC rx 700-as fejhallgatóm. Arra lennék kíváncsi hogy az rx 900-ra érdemes lenne e lecserélni? A basszusa több e például?
-
Hack3er
őstag
Sziasztok!
Tud valaki nyilatkozni hogy a Meze 99 Classic-nak mennyire jó az izolációja? -
Victoryus94
őstag
Jack (apa-apa) kábelre lenne szükségem a fejhallgatómhoz, mert a gyári kontakthibás lett/megtört.
Valami normális minőségű (értem ez alatt a hangminőséget, meg a kábel strapabírósságát) kellene (nem vészes áron). - Sajnos csak hamát láttam 2 ezerért, de az... ***
Szóval Pesti átvéttel, vagy ingyenes szállítással.[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz Victoryus94 #56676 üzenetére
-
BigBlackDog
veterán
válasz Victoryus94 #56676 üzenetére
-
cantus
tag
válasz pulutodurumo #56671 üzenetére
szia!
Neked 1 év garanciát adtak hozzá? Azért érdekes ez, mert az Extremaudio-nal 36 hónap van írva. Bár gondolom nem érdemes ezzel foglalkozni, mert általában ami ezeknek a gyenge pontja a kábel, arra nem vonatkozik persze a garancia...
-
steroiddroid
csendes újonc
Sziasztok!
Február 13-án rendeltem egy fejhallgatót az XLO-n ami egy kifutó termék volt Sony mdr-xb450bv típusú fejhallgató és nem volt raktáron . Felhívtam őket tájékoztattak hogy 2 hét múlva lesz náluk raktáron...Letelt a 2 hét és felhívtam őket azt mondták hogy még nem érkezett meg de hamarosan náluk lesz a termék...Elment még majdnem 2 hét és megint felhívtam őket hogy utána érdeklődjek mi történik miért nem érkezik meg a termék ..."utánanézek majd visszahívom" amiből nem lett semmi ...Most a napokban beszéltem ismét a hölggyel és azt mondta a héten megérkezik vagyis ma kéne....és jövőhéten ki is szállítanák nekem az körülbelül 3 nap ..Én elég toleráns vagyok úgy gondolom ti mit gondoltok ez normális ??? A téma margójára még annyit hogy semmilyen értesítést nem kaptam se e-mail-ben se telefonon....
Szűz vagyok ilyen téren és nem szoktam online-n rendelni ez volt az első ... vevővéleményeket is olvastam az xlo-ról és jókat írtak róla...így megrendeltem a terméket..Az volt a baj lemondtam volna már réges régen de mivel akciós volt és ezen kívül már csak 1 helyen volt kapható ahol szinten nem ovlt raktáron és 2 hét lett volna a beszerzés valamint 7000ft-al drágább lett volna ezért gondoltam h kivárom ...a másik hogy ragaszkodok ehhez a fejeshez ...
Érdekelne a véleményetek mit gondoltok előre is köszi !Az élet nehéz, de élni tudni kell. :)
-
pulutodurumo
őstag
-
Spíler
őstag
válasz steroiddroid #56681 üzenetére
Hát,ez szivattyú
Mindegy,hogy mi mit szólunk hozzá,a te türelmeden múlik.Én lemondom mindig,ha a beígért határidőre nem jön meg a termék,volt már ilyen a Mall-lal,az Aqua-val(1-3nap szerepel náluk mindenre és 3-4nap múlva hívnak,hogy még 2-3nap,na olyankor küldöm őket ide-oda ).Most utoljára a Hestore szívatott meg az IC csipesszel,2 hét volt mire küldték(kivártam mert nem volt sürgős) és ráadásul nekem kell reklamálni,nem ám ők hívnának vagy mailt küldenének,hogy elnézést.... .Az ilyen helyeket el kell felejteni és a közelükbe sem menni.Vissza térve a te problémádra,ha már ennyire türelmes voltál,azt az egy hetet már kibírod valahogy."a másik hogy ragaszkodok ehhez a fejeshez ..."
Lehet,hogy nem kéne,megoldódna minden problémád.[ Szerkesztve ]
-
Samtya
senior tag
válasz steroiddroid #56681 üzenetére
-
Samtya
senior tag
válasz steroiddroid #56685 üzenetére
A verebek azt csiripelik, hagy a Beyerdynamic Custom Street nyitott sliderrel nagyon durván tolja a basszust. A JVC HA-MR77X sem fogja vissza magát ebben a témában. Arra az esetre, ha még nézelődnél.
-
dkartacs
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire "aktuális" fejhallgató még, de két éve kb a topik (bodz) tanácsára vettem egy Audio-Technica ATH-M40X
Gondoltam leírok pár tapasztalatott hátha valakit még érdekel (meg hogy "vissza-adjak a topicnak" ). Kizárólag munkában használtam zenehallgatásra kb minden nap azóta.TL;DR: Teljesen meg vagyok vele elégedve. Nem költöttem még ennyit fülesre, de kb már értem mi kerül rajta ennyibe .
Pro
* Nem vagyok nagyon audiophile, így a hangzásról sok mindent nem tudok leírni profi módon. Viszont, miután ezt megvettem feltünt, hogy a TV-nek otthon "rossz-doboz" a hangja, és hogy a régi Philips shp2500-ömben (amit itthon még mindig használok játékhoz) a zenéknek "egyformább" a hangja.
* Két masszív vezeték van hozzá az egyik felcsavart, ami a legnagyobb találmány a szeletelt kenyér óta. Enged annyit, hogy ne rántsd le a telefont az asztalról, de már észrevedd, hogy le fogod .
* Az egész cucc baromi masszív. Ahol műanyag van az minium kisunyi vastag. A pánt acél. Szerintem gyönyörűen fémjelezi a fülest, hogy úgy állítod a "szorítást" a füleden, hogy a megfelelőre hajlítod az acélpéntot . Amenyit kapott csak egy év alatt attól a régi Philipsem már törmelék volt, ennek semmi baja. Nekem ez nagyon nagy plusz.Kontra
* A fülpárna műbőr(bőr?) szal így könnyen takarítható, ellenben nyáron bele izzadok.
* Nem lehet felvenni egy kézzel (tudom, tudom nem is szabad). Mivel befordíthatóak a párnák, így ha lerakod "összemegy" a füles, mert szinte automatikusan behajlanak a párnái. Ez Pro is, mert így kevésbé lehet szétbarmolni, ha ráülsz vagy ráraksz cuccot. De 5 seccel tovább tart felvenni.Btw a linken lévő boltban vettem anno (passz, hogy léteznek-e még) és ott ki is lehetett próbálni.
-
Victoryus94
őstag
Köszi mindenkinek a kábel ötletet!
-
ktgeri
tag
Sziasztok!
Eddig egy Marley Postive Vibration Headsettel hallgattam zenét és különösebb gondom nem is volt vele.
Ár/Érték arányban jónak véltem, bár nagyon amatőr vagyok a témában.
Pont ezért is gondoltam, hogy ide, hozzátok fordulok segítségért.Szóval, a fent említett fejhallgatóm sajnos elromlott.
-Nagyjából 10-15 eFt.- közötti árrésben keresek fejhallgatót
(inkább a 10 felé mozogva, de, ha van valami jó vétel, meggyőzhető vagyok)
-Sokat hallgatom utcán, ezért fontos, hogy hangos legyen és a zajszűrése is megfelelő.
-Kedvelem, ha a mélyek erőteljesek,ütnek.
-Főként Hip-Hop,Funky,Jazz,Blues vonulaton mozgok zeneileg.Remélem el tudtok látni sok jó tanáccsal!
Előre köszönöm a segítségeteket.
Gergő, -
Tomacko
senior tag
válasz steroiddroid #56685 üzenetére
Nem tudom van-e még a piacon belőle, de ha megnézed amit hirdetek fejest az kb árban a fele a 25ezernek, és bőven rojtosra veri azt a Sony-t. Legalábbis a fórumtársak anno így nyilatkoztak róla többen is Nem tudom mik a keresési feltételeid. De ha nem egy agyon hajtogatható, könnyen táskába rakható fejest keresel érdemes lett volna rá nézz. Mondjuk nem tudom így utólag miért írom ezt, hisz már rendeltél
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Attic09
tag
Sziasztok. Kinéztem 3 fejhallgatót, itthon használnám trance, electro zene hallgatásra. JVC ha-rx900, Pioneer HRM-5, és az Audio Thecnica m-40x. Ki melyiket ajánlaná ilyen stílusok hallgatására?
-
ZiD
tag
Rendeltem egy Pioneer SE-MS5T-K-át az itteni ajánlások miatt. Melóhelyen fog leváltani egy Superlux HD 681evo-t. Kíváncsi vagyok
[ Szerkesztve ]
-
gkozak
tag
Sziasztok,
az alábbiaknak megfelelően várom javaslataitokat fejhallgató vásárláshoz:
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Irodában vagy utazáshoz repülőgépen.2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zene, filmek, minimális kalandjáték PC-n.3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
15-20 ezer Ft. De ennél olcsóbb és picivel drágább ajánlatokat is szívesen meghallgatok.4.) Új vagy használt?
Új5.) Circumaural vagy supraaural?
A füleimet ölelje körül, de ne azok tartsák a fejhallgatót. A füleim kicsit nagyobbak és elállnak6.) Zárt vagy nyitott?
passz7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Természetes hangzást8.) Honnan vásárolnál?
Magyar webshopból vagy boltból.9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Céges laptop (Hp Elitebook 820), telefon (Huawei P9 Lite)Előre is köszönöm,
G.
-
-
steroiddroid
csendes újonc
válasz Tomacko #56691 üzenetére
Üdv!
Mondták itt nekem páran h ár-érték arányban hangzásra jóval jobb fejhallgatót kaphatok ezért a pénzért.... Igaziból nálam fontos a külső is mivel utcán és konditerembe használnám főleg ...és ebben a sony-nál szebbet nem nagyon találtam ami ezt árkategóriát érinti....első fejhallgató tulaj leszek és a barátom odaadta a fejesét hogy addig használjam amíg nincs meg asony ami egy sennheiser hd201 ....ha annál jobban szól én már elégedett vagyok ....legyenek benne jó kis basszusok és boldog leszek
Az élet nehéz, de élni tudni kell. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.