Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz #71562240 #32164 üzenetére

    Igen, ahogy a K540 tartományának egyes részei külön-külön elég jók és linárisak, úgy külön-külön jobbak is az SHP5401-nél, és külön-külön jól is szerepeltek a Goldenears táblázatában. De meghallgatásnál más a helyzet, pedig használtam 2-3 hétig egy 600Ω-os Beyer DT990-et ami a V-karakter egyik mintapéldája, mégis sokkal kiegyenlítettebbnek, koherensebbnek éreztem, a Philipshez hasonlóan. Persze mindenben és összességében is sokkal jobb volt nála, csak mint karakter mondom, nagyon tetszett.
    Persze látom én a K540 eredeti szintjét is, simán éri a 25k-s új árát, és pont ezért fáj, hogy nem jön be a karaktere, mert 10/25-öd áron nemhiszem, hogy megint lesz egy hasonló vagy magasabb tudású fejesem.
    Pl. K545 - 20k-ért, vagy DT990E - 28k-ért. *álmodozás*

    Most két választásom van: vagy tuningolom a hangját, rezgéscsillapítókkal, vattákkal, nyílásokkal, párnával kísérletezgetve, és vállalom, hogy Frankenstein-bébiként is az enyém marad, viszont lehet hogy tudom majd hallgatni; vagy eladom most változatlanul 10k-ért. Ez utóbbi szolgálná a köz javát, hiszen biztos, hogy sokaknak bejön a hangzása.

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák