Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz ingyom007 #30578 üzenetére

    A komolyabb fejhallgatóknak (mint pl. az SRH440) cserélhető a párnája is, ha 5 évente veszel egy pót párnát az nem nagy ügy (elvileg). Egyébként maga a fejpántja kemény és kényelmetlen hosszú távon szerintem. :(

    Superlux 681 EVO? Szövet párna, levehető kábel, jó hang, mikellmég.

    Amúgy nem értem ezt a kábel beakadós parát, én 1x kialakítottam nekik egy dedikált szolid útvonalat/helyet, azóta nem zavar, nem kerül oda ahova nem kéne, nincs vele gond. Igaz asztalon van a hanegrendszer (Dac+Amp) nem a gép hátuljába megy. Ja! itt jutott eszembe amit korábban írtál.

    Méghogy nem számít a hangkártya minősége?! 20k-s kategóriában? Még alatta is, nagyokat ugranak a fejhallgatók (örömükben) egy jó forrástól, itt egy komolyabb váltással a fejesed értékét lehet hogy kétszerannyinak fogod érezni, mert kijön belőle, amit tud. Szerintem akkor már 681 EVO, 11k-ért, a maradék pénzhez meg még gyűjts egy vegyél egy fa*ább fejes erősítős hangkártyát vagy Dac+Amp-ot (ennek is van több topikja).

    (#30577) Muffman01: Sajnos a kis méret a nagy tér rovására megy, főleg zártban. Nyitottban még egy kis supra fejesnek is lehet megfelelően nagy tere, de a kinézett modellek még a Retro DJ és HD681B szintjét sem érik el. (sőt az előbbinek nem győzőm hangsúlyozni milyen jó a tere, tegnap megint összehallgattam egy Pro-80-nal és igen hasonlatos a tere, szellős, játékos, térbeli, már-már nyitottra emlékeztet (ennek persze az az ára/oka, hogy nem túl jól szigetel, ez egy lépés a nyitottság felé (ez persze utazásnál nem előnyös))).
    Ha csak ebből a boltból lehet rendelni, akkor nézd meg/vedd számításba még a JVC HA-S400-B-t is. ;)

    (#30549) tween: Ha nyitott: Pioneer SE A1000, ha zárt Takstar Pro80, AKG K551 + hosszabbító kábel (de megéri).

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák