Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Hát ez megint ütős lett, és a nevet se ragozták szerencsére túl.
Kíváncsian várom a következő időszak készülékeit, leginkább a K30 Pro-t.
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
Noukoum
veterán
Nem tudok kinek számít hogy mi a neve a telefonnak amúgy..
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Aszongya: kicsivel magasabb az ár.
53 vs. 81.Eladó Amazfit GTR 2 okosóra https://hardverapro.hu/apro/elado_amazfit_gtr_2/friss.html
-
bepken
veterán
épp telefon cserén gondolkozom. jól látom, hogy nem érdemes erre a telefonra várnom, hanem nyugodtan vegyem meg a Note 8 Pro-t?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
HagaNRG
senior tag
Mikor várható idehaza?
-
dave987
aktív tag
Én azt nem értem miért kell minden generációnál máshogy kombinálni a neveket...
-
mrThomi
őstag
Hol vagy D@niel
? Itt a telefonod
-
ghiottone
nagyúr
Soha nem tudtam megbarátkozni a Xiaomi készülékekkel és a MIUI-val, de 250 dolcsis áron nem rossz cucc.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
törölt tag
Amennyiben jól gondolom ez kifejezetten az indiai piacra szánt változat. Rémlik valami ami a Redmi Note 7S változatot illeti. Lehet ezt a vonalat követi ez a 9S változat is. Persze a xiaominál soha nem lehet tudni pontosan.
-
Várom hogy végre nálunk is rendelhető legyen. :)
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Masooo
aktív tag
Tudom nem lesz népszerű a véleményem túlzottan mert nincs tárgyfétisem és elveim is vannak.
Előre bocsátom, hogy nincs bajom sem a gyártóval, sem a készülékkel, de nem lehetne valami nemzetközi egyezményt kötni és egymást kötelezni, hogy /év egy-egy gyárt mennyi mobilt adhat a piacnak?
Tudom persze, hogy a szabad gazdaság meg egyebek, de azért ellenérv is van.
A sok elpocsékolt nyersanyag (nem feltétlen csak a gyártás, de az idő előtti csere is)
A kínai gyártók egy részének képtelensége arra, hogy egyszerre dobjon piacra globális szinten készülékeket, mire megteszi és kapható, még kijött másik 5 készülék.
Meg még lehetne sorolni. Megérne egy petíciót, persze ez csak a saját véleményem, de fölöslegesnek tartom az ekkora mérvű pocsékolást. Félreértés ne essék, nem csak ebben a szakágban.Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
joey04
titán
53 vs 81 nem éppen kis különbség.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
twollah1976
őstag
Az NFC-t meg kisporoltak belole.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
yanna
őstag
Oldalsó ujjlenyomat olvasó hogy működik? Húzni mint a laptopokon?
-
Máté94
addikt
válasz
twollah1976 #20 üzenetére
Majd a 9ST-be.
-
DshadoW
tag
Ez már 9T árazás, de hát a 9T sokkal jobb választás. Nincs notch, amoled kijelző és kijelző alatti ujjlenyomat olvasó. +nfc hdr, jobb kamerák (?).
Egyedül a nagyobb akksi miatt lehetne a note 9 jó választás. Na, nem is bánom, hátha a mi 10 és ennek az új redminek hála egy kicsit esik a 9T ára... még jobb vétel lesz 1-2 hónap múlvaMi 9T 6/128. A redmi note 3 még mindig nem akar elpusztulni
-
ledgeri
nagyúr
250 dolláron nyit, ami körülbelül 81 ezer forintnak felel meg, míg Indiában ugyanez a készülék már 53 ezer forintért beszerezhető.
Ezt tényleg, sorozatosan így kell? Nem lehetne X A valuta, Y B valuta, ami ennyi/annyi forint, vagy Itt ennyi forintnyi, ott annyi forintnyi összeg?
Ha már több forrást váltunk egybe, miért kell többféleképpen csinálni?anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
bepken
veterán
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
arról volt szó a Note 8 Pro tesztjében, hogy no para, ez a mediatek proci jól sikerült. bár őszintén szólva nekem még az A1 sebessége is bőven elegendő a mai napig
attól félek, hogy pont annyival lesz drágább a 6GB verzió, amivel már nem fogja megérni....
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
StLui
veterán
-
-
-
*Mukeey*
addikt
9t mellett mi értelme ennek a készüléknek
iPhone 12 Pro Max, Mi Pad 5
-
TeeJay
félisten
nyitóár...
pár hónap és 160-170dollár lesz a 4/64GB úgy meg elég jó vételMi9T kisebb függőleges felbontású, popup kamera miatt lassabb arcalapú feloldás
nincs microSD, OLED nem tud DC dimminget így villog alacsony fényerőn
OLED beég, 4000-es akku ebben meg 25%-al nagyobb van
kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasótól jobb a hátsó/oldalsó kapacitív szenzor
720G prociban 100MHz-el gyorsabb mint a 730G, utóbbi GPU-ban gyorsabb 125MHz-el mint a 720Gnekem jöhet a Note 9S
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Zuzer
csendes tag
Itthon lesz kb 100 pénz. Inkább egy mi 9 lite szerintem.
-
-
margithid
veterán
válasz
Viktor0610 #46 üzenetére
Tárhely miben gyorsabb?
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A készülék változatlan paraméterekkel, de új néven mutatkozott be a nemzetközi piacon.
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest