Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave™

    nagyúr

    válasz fi:zi'k #11036 üzenetére

    Nekem tisztán megvan, hogy egy picit tompa volt felül az AD900, amit az egyik hibájának tartottak. Ez a szivacs miatt volt. Ennek itt nyoma sincs, sőt, közel van az AD1000 agresszívabb de tiszta és részletes középmagasához. A mélye is érezhetőbb, jobban üt, viszont ugyanolyan feszes. A tér mélysége sokat fejlődött. Ja és kicsit melegebb a hangja. Mindezt persze egy nem túl jó kimenettel rendelkező telefonról, de mivel nagyon érzékeny, ezért a jellege gondolom nem fog sokat változni, csak finomabb lesz. Na de erről ennyit, aki nem hiszi járjon utána, én úgyis elfogult vagyok :)

    chrisnagy: nem lesz, annyira jó áron van ez a hang, hogy kizárt. Az AD900-at bántam kicsit, hogy eladtam, mert szerettem a hibái ellenére is, de ez javítja azokat, és majdnem annyiba került szinte újan, mint amennyiért azt eladtam erősen nyomott áron egy barátomnak. Az AD900 kontra K701/HD600-ban egyetértek, de azzal a kiegészítéssel, hogy technikailag szerintem mind az AKG mind a Sennheiser kicsit jobb. Az AD900X viszont emlékeim és preferenciám szerint megfordítja ezt a relációt is, a fent említett okok miatt. Az meg egy más kérdés, hogy számomra a K701 dög unalom, a HD600 pedig túl "koncentrált" és nyugis.

    Majd ha lesz több vélemény, akkor súlyozzátok az elhangzottakat, én máshol is pozitív fogadtatásról olvastam, azért is vágtam bele, meg persze kíváncsi voltam. Idő kell mire terjed, mert még kevés helyen árulják (hivatalosan).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák