Új hozzászólás Aktív témák

  • kNG

    senior tag

    válasz Tin #100762 üzenetére

    A különbség az AMP és a DAC ami előtte van, és annak a minősége. Teszteket nézve azt fogod visszahallani/olvasni, milyen egy neutrális láncról a HD560s hangja. Én arra nem pazarlom az időm, hogy a neutrális Atom Stackről hallgassam, kipróbáltam, azzal nem tetszik a hangja (steril, shrill, vékony, analitikus, elemző, nem zenei, stb.). Az MF Stackről meg szimplán jól szól, úgy, ahogy a fentebbi HSZ-ekben írtam.

    Ugyanazokat a köröket futjuk sokadjára. Te leírod hogy a Te láncoddal nem szól szépen, én leírom hogy az én mérésekre kihegyezett neutrális láncommal nem szól szépen, de az MF Stackes lánccal igen, amit Te nem igazán értesz, és ragaszkodsz egy skálázáshoz, amit én nem tudok így meghatározni. :) Közös viszonyítási pontunk nincs, nem kizárt hogy másképp hallunk, és másfajta hang tetszik nekünk (amikor írtad hogy a DT770 PRO-val pont jók a mélyek, meglepődtem, mert nekem az valószínűleg már sok lenne). Részemről maximális tisztelettel zárnám a témát, nem szeretném ezzel telespamelni a fórumot. :R

    MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)

Új hozzászólás Aktív témák