Új hozzászólás Aktív témák

  • dezz

    nagyúr

    válasz VaniliásRönk #5812 üzenetére

    Ez a cikk még nem is olyan nagy elfogult, mint "mcs"-től elvárják a pót-kenyéradói. Persze egy csúsztatás ebbe is belefért: "az AMD szerint folyadékhűtéssel a 4 gigahertz is simán összejöhet." :W Az már szóra sem érdemes (vagy talán mégis), hogy nem TDP osztályokról beszél, hanem konkrét fogyasztásokról.

    (#5814) Raymond: Hát pedig mégis, mert tényleg én voltam, aki reménykedtem a (gyárilag) 3 GHz-es Phenomban. És fenntartom, hogy erre jó eséllyel sor is kerülhetett volna, hiszen egyrészt az újabbak jó része felhúzható 3.3-3.5 GHz-re, másrészt alap TDP osztályuk 125W, tehát húzás után még esetleg beleférhetnek a 140W-ba, ami a hivatalos felső határ.

    Az X2 6000+ és 6400+ is elég közel volt az akkori felső határ 125W-hoz, de megcsinálták. Viszont -- szöges ellentétben a mostani helyzettel -- akkor még odébb volt a 65nm, és nem is sikerült olyan jól, mint a 90-es.

    Más: állandóan személyeskedsz, meg a másik szellemi képességeit kérdőjelezed, de ebben a topikban is csak magadról állítottál ki szegénységi bizonyítványt. Ha már a szóban forgó dolgok végiggondolása nem megy segítség nélkül (remélhetőleg inkább makacsság, mint IQ hiánya miatt, bár ebben most már kételkedek), akkor legalább ezt gondold végig: mindenki tévedhet, de aki nem képes azt mondani, hogy "bocs, valahogy félrenéztem", az (előttem szóló szavával élve), retardált. Én kedveltelek, de a jellemed kezd nagyon félrecsúszni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák