Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    Új örök hit vita kérdés :DDD
    Gumi

    Kezdem lejárni a BT45-öket (hátul lassan szintbe kerül a kopásjelző). Tulajdonképpen nem volt semmi különös gondom a Bridgestoneval de nem lenne rossz valami tapadósabb, mert ez hajlamos volt a világosabb beton szerűségen előjel és átmenet nélkül meg meg csusszanni fékezésnél. (Cserébe esőben marha jó volt.)

    A 150-es hátsó szélesség sajnos korlátoz. Nézegettem az Angel GT-t van vele valakinek tapasztalata ? 110, 150 / 70-re ti mit tennétek ? (Valami olyan kéne ami Kakucstól se jönne zavarba szeretnék majd kinézni már)
    Fura, az utolsó 3 ezer km-en gyorsabban kopik a gumi mint eddig tette...!?

    @boldi: beadtam egy újrajavítási kérvényt, 1500 nem tétel ... és 1 pont kéne mert akkor meg van a 40% készségből és 70% overall -> pipa a vizsga. Hátha. Amilyen olvashatatlanul írok lazán benne van, hogy nem tudták elolvasni.

    @Mosquito34: Keresem a különbséget de elsőre nem lelem. Rögzítés? Vagy csak minőség a márkák közt? Eddig csak a gyári HJC-t használtam amit kaptam a bukohoz. (Azt is majdnem eltörtem mire befeszegettem a két kis pöcökkel.)

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák