Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz V.Stryker #99309 üzenetére

    Kövezzetek meg, de el nem tudom képzelni, hogy mikor állheggyel leveszed a csatornafedelet akkor nem szakad a zsanérmentén a sisak. Volt kezemben az IS17 nyitható bratyója az IS Max, közel se éreztem annyira masszív megoldásnak mint a zártat.

    szrk.:
    A szélzaj meg valami eszement, HJC előtt MT Fluxom volt az a szép csecse láthatósági irídiumos plexivel, abban konkrétan megfájdult a fejem a hangoktól.... 125-ös Kymcoval együtt búcsúztam attól a bukótól.

    szrk2.: Gyertya csere is pipa, érdekes. Megoldotta azt, hogy a friss szinkron ellenére hullámzott az alapjárat. Most beton stabil 1400. Pedig szép barnák voltak, és rommá se voltak égve az elmúlt 15k alatt. Kövinek lehet irídiumosat kap. Van annak értelme? Vagy számomra csak mókus vakítás lenne ?

    Ja és fent az első lánckerék, motoralkatrész.eu-soknak volt "polcon". Most olyan csendes a motor mintha zsír új láncszett lenne fent. :D :))

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák