Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    Sziasztok!

    Motor: Kawasaki Z750 2004
    Téma: bőr, szövet, farmer nadrág.

    Tavaly októberben lett meg a jogsim, gyorsan amit tudtam időközben be is szereztem, sőt a vizsgákat, meg gyakorlatot már a saját cuccaimban csináltam. Egy Probiker bőr szettet vettem, meg hozzá csizmát, a Louisban. Sokat nem motoroztam bennük, de a bőrgatyával azóta sem tudtam megbarátkozni, ezt szándékomban áll leváltani, mondjuk egy protektoros farmerra. Egyrészt mert abban érzem jól magamat (azt gondolom), meg jobban tetszik, mint a szövet. Azt jól sejtem, hogy védelem szempontjából a farmer a leggyengébb? Nyilván függ márkától is, de ha mondjuk egy márkát veszek figyelembe. Van ajánlott strapásabb farmer márka ezen a téren? Vagy inkább maradjak a bőrnél? Megmondom őszintén a probiker felirat is eléggé feszélyez a gatyán, mert hatalmas. :D Lehetne egy kicsit szerényebb a márkanév. :D Na mindegy.

    Illetve közben kiegészült az utasok listája is a motoron, és ő is a farmert preferálná. Persze tudom, hogy ez nem divat, és inkább adnék rá biztonsági okok miatt bármit, mint hogy hogy néz ki. Szóval a másik kérdés, hogy adható-e a farmernadrág erre a motorra (tudom, esni bármivel lehet nagyot, de na...)?

    És akkor a motorról. Egy felkészítés hogy néz ki? Gumikat szeretném cserélni, mert amikkel vettem, azok már elég régiek, olajat lecserélem, mit kell még? Az összes folyadékot cserélitek szezonkezdéskor? A lánc a vétel előtt nem sokkal lett cserélve, szóval az marad. Gumit honnan érdemes venni? Preferált márkák?
    Minden segítséget szívesen fogadok, és köszönöm. :R

    u.i.: a múltkori Tuonos kipufogó margójára: végül ez a kipu lett megrendelve. SC Project. Köszönjük a segítséget és ajánlást. :R

Új hozzászólás Aktív témák