Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz -Mike- #68261 üzenetére

    ÉS mindenki! Akkor kerüljem az első féket kanyarban? ER6 alatt nagyon jól fog és nem bólint nagyot azért szeretem. A hátsót azért kerülöm, csak lassítok vele, mert nagyon nagyon hamar megcsúszik. Pl visszaváltani is nagyon óvatosan kell, mert megrázza a seggét. A motorfék már-már túl erős. Ez főleg akkor él ha alacsony fokozatban van 3-4.
    Majd vágok egy részt ahol megyek, jó lenne ha elemeznétek. Azt én is érzem, hogy a záróvonalat kerülni kell. Viszont vezet, ad egy nyomvonalat. Szeretek a kanyar előtt kimenni a szaggatott/záró mellé kimenni és onnan elindulni a kanyarban, ezzel egy nagyobb ívet véve, hogy nagyobb sebességgel is vehető legyen kisebb dőléssel. Gyorsítani akkor szoktam ha azt akarom, hogy egyenesedjen, vagy már kifelé tartok belőle.

    NAgyon sokszor megnéztem a videót és arra jutottam, hogy elbírta volna a motor a kanyart, ha nem az elsővel fékezek és kissé belassul a hátsótól, majd simán rádöntöm. Vannak a környéken olyan kanyarok amiket naponta megjárok, azokat nagyon szépen tudom venni, mert ismerem őket.

Új hozzászólás Aktív témák