Új hozzászólás Aktív témák

  • TommyGun

    őstag

    Ma elmentem shoxba hogy vegyek egy téli vízálló nacit, olyan 25-30k felé gondoltam...
    Felpróbáltam egy 3XL-est, téli bélés, kivehető esőmembrán, ne legyen már passzentos rühellem.
    40-es farmert és 2xl-es pólókat hordok 190 centi vagyok és vagy 120 kiló. De PL rövidnacikból melegítőkből is van hogy XL 2XL kell.....A 3 XL-es cucc nem jótt rám konkrétan...odavittem egy 5XL-est mondom na, azmeg totál ugyanaz egy centivel sem volt nagyobb, mondom nebasszámárfel...azért lássuk be a motorosok között nem én számítok a legmedvébbnek.... :DDD
    Na mivel ez nem jött össze vettem 34-ért egy mugen túra csizmát. Superzoneba egy darab fomra bakancs se vót, shoxba meg 45-től jöttek. Superzone weboldala amúgy egy lapát szart sem ér KB semmilyük nincs ami a weboldalon van...szarnak rá KB...jó mondjuk a bakancsok olcsóbbak voltak mint a shoxba elég komoly agyonprotektorozott koptatós túrasport csizmák voltak 49-re akciózva állítólag a shoxba meg kb innen indúl minden csizma...megéri betérni de hogy a weboldaluk egy humbuk az fix.

    [ Szerkesztve ]

    "Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Új hozzászólás Aktív témák