Új hozzászólás Aktív témák

  • shiNIN

    tag

    válasz stifi #6398 üzenetére

    Márciusban, ja, meleg volt. Először úgy gondoltam, szép mennyiség, de kiszámolva nem annyi, hogy egy intenzív hétvége ne tudja elvinni... Hát igen.
    Alvarót kérdeztem, mert én alig motorozok, ő kb. 22.5 km-ről jár be, de csak havi kb. 15 napot, mert 12 órázik, havi tízezer alatt van a benzin bejárásra fordított része, ami jelenleg a zöme.

    Én mostantól tervezek sokat menni, mondjuk a ház miatt nem lesz nagy nyaralás, csak 6-8 országban mászkálunk, ahogy ma összeszámoltam... Lesz 1-2 rendezvény, amire el akarunk menni, ilyenek. De pl. Olaszországnak is csak a csücskét fogjuk meg :)

    Ma megtaláltam a görög tengerparti homokot és a két nagy követ, amit anno hoztam. Kicsit visszavágytam a tengerhez s máris ott tartottunk, hogy kellemes lenne elmenni a horvát tengerpartra, majd Görögország, Fekete-tenger, Duna-delta, pici Erdély s kizárásos alapon Szlovákián át haza a Bakonyba (az Alföld unalmas, Szerbiát nem akarjuk). Álmodozni szabad, nem? S hol vannak még a messzi, de még mindig elég közeli tájak, Európa apró, egyszer el akartam jutni Spanyolországba is... Meglátjuk, mi lesz belőle.

    Ezeket már biztos unjátok... Motoroznom kéne, nem dumálni, de hol esik, hol hideg van mostanság, hol más dolgom van...

    A 48 órás hegyes túrára viszont jó eséllyel megyünk. Izgalmas lesz, 1450 km, ami esetünkben azt jelenti, hogy pár órát fogunk aludni és sötétben is megyünk, de teljesen kivitelezhető. Amennyiben a Bike Maraton továbbra sem frissíti a honlapját. Ugyanis összekapcsolják a két versenyt, de ha nem kapjuk el az ellenőrző pontok zárását, akkor annyi. Sosem mentem még ilyen sokat egyszerre, érdekel, hogy bírom. Gondolom, menni fog, csak reggel cirka 4-kor kelni lesz valahol a pokolian nehéz és a lehetetlen között.

Új hozzászólás Aktív témák