Új hozzászólás Aktív témák

  • Archer

    őstag

    válasz V.Stryker #44478 üzenetére

    Anno amikor monitort néztem, a végén már röhögtem a topicon: -Monitort szeretnék 50k körül- -Vegyél Dell UH akármit 55-ért, az f@sza.. Következő delikvens: -monitort szeretnék, 40k-m lenne rá, nincsenek nagy igényeim, film, internet blablabla- -Vegyél Dell UH akármit 55-ért, a TN paneles sz@r, ez f@sza- Következő érdeklődő: -Monitort szeretnék irodai munkára 30-35k körül- -Vegyél Dell UH akármit 55-ért, annak sokkal jobb képe van- :DDD

    Amúgy én többször is írtam pl. a Suomy Vandalt ami szerintem egy baromi jó sisak, simán felső kategória, megfelelő helyeken 50-60k körül el lehet csípni.

    Vagy csizma pl, sisak pl. Nem ismerem egyiket sem, de nem tűnnek rossznak ennyiért. Viszont 20k- ért tényleg nem lehet csodát várni semmitől.

    Van már millió gyártó millió termékkel, azért mert itthon mindenki ugyanazt a 3-4 márkát kántálja, nem biztos, hogy a többi sz@r (vagy annyival rosszabb). Az internet korában nem olyan nehéz utána nézni valaminek ha érdekel. Ráadásul a külföldi fórumokon sokkal nagyobb közösségek vannak, nyilván több tapasztalattal.

    Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.

Új hozzászólás Aktív témák