Új hozzászólás Aktív témák

  • KubanitoS

    veterán

    Sziasztok!

    Chopperes kolléga van errefelé? Nagyon nézegetem mostanában ezeket a gépeket, elsősorban a Suzuki C800, Kawasaki VN900 és a Yamaha 950 Midnight Star modelleket.

    A fenti modellekkel kapcsolatosan van valakinek személyes tapasztalata esetleg?

    A barátaimnak mind sport vagy sporttúra motorjuk van, de hozzám valamiért közelebb állnak a chopperek. Számomra a motorozás életérzését inkább egy laza "krúzolás" testesíti meg egy chopper nyergében, mint egy őrült száguldás egy giksszerrel. ;]

    Sajnos a környezetemben senkinek sincs chopper motorja és ennélfogva a kutya nem tudja megmondani ezek a gépek mire is képesek valójában. Persze, nem őrült száguldozásra gondolok, hiszen nem is arra találták ki őket, de azért kíváncsi lennék, hogy normál közúti közlekedés (vagy egy hosszabb-rövidebb túra) során vajon tudja-e tartani egy efféle 800-900 köbcentis 50 lóerő körüli chopper az iramot egy jóval erősebb sportmotorral? Nyilván ha lenne egy ilyen gépem, akkor haverokkal mennénk motorozni, de kellemetlen lenne, ha folyton rám kellene várni. :) Nem száguldozni akarunk persze, normált 100-120-as tempóról beszélek most.

    Persze még nincs kőbe vésve ez a "chopperkedés", de jelen pillanatban e motorok felé hajlok. :)

    Köszi a válaszokat!

    Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

Új hozzászólás Aktív témák