Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mocsanisi

    senior tag

    válasz vendingo #21482 üzenetére

    Na látod, erről beszéltek neked a többiek. Eladsz egy olyan motort, amiről tudsz mindent, mi mikor milyenre lett cserélve stb., és belevágsz egy ismeretlenbe. Még szakszervízbe is csak nagyjából tudják körbelőni az állapotot.
    Lehet kifogod, de lehet mellényúlsz. Mit csinálsz akkor ha veszel egy olyasmit mint az enyém, és öntheted bele a pénzt (100-150-200ezer ft meg felett). Mindenből lehet jót csinálni ez tény. A kérdés hogy mennyi pénzből. Illetve ha van egy jó motorod, akkor miért adnád el? Én azzal nyugtatom magam, hogy viszonylag olcsón sikerült kifogni, és ha rendben lesz végül, akkor annyiból tudtam volna egy olyat venni ami csilli-villi, de lehet arra is rá kellett volna költeni a többit.

    Daywalker: Nem hinném hogy a csajszikám túlságosan megijedne. Az a baj, utánajártam a dolognak, egy igazságügyi szakértő ha jót talál, simán azt mondja hogy 5km alatt is lehet tönkretenni egy motort. Nem szeretném még az esetleges pereskedés költségeit is bukni, bár nagyon elgondolkodtam rajta hogy elindulok ilyen úton mert azért ez már sok. Eladó csak annyit tud mondogatni hogy ő eladta, meg is vette az újat, és nála jó volt....

    [ Szerkesztve ]

    ‎"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."

Új hozzászólás Aktív témák