Új hozzászólás Aktív témák

  • KubanitoS

    veterán

    válasz Bogyó bá' #19539 üzenetére

    Szia!

    A helyedben kiskerekű robogót én sem választanék, nagy esés lehet a vége. Robogók terén egy Aprilia Scarabeo vagy esetleg Kymco People jó választás lehet a nagyobb kerekek miatt is. Ez utóbbi márka koreai és talán nem túlzás kijelenteni, hogy ajánlható, persze csak ha sikerül kifogni egy normális példányt.

    Hétvégi motorozgatásra egy 125 köbcentis motor teljesen jó, azonban én nem hinném, hogy be mernék vállalni nagyobb 80-100 kilométeres utakat is velük. Ahhoz egyszerűen túl gyengék és kis méretük miatt talán kényelmetlenek is nagyobb távokon. Egyszerűen nem erre vannak kitalálva, arról nem is beszélve, hogy ezeket azért eléggé pörgetni kell a folyamatos 80-90-es tempóhoz és egy régi + olcsó motor lehet könnyebben megadná magát az efféle "komolyabb" terhelésektől. Persze ez mind csak elmélet...

    A helyedben én még gyűjteném a pénzt, letenném legalább az A2-es jogsit és jövőre vennék egy normális, minimum 250-es motort. Szerintem ez lenne az optimális megoldás.

    Ha mindenképpen marad minden a jelenlegi helyzetben, akkor csak robogót vennék, főleg a kényelem miatt, hiszen egy 125-ös váltós motoron kell azért váltogatni elég sűrűn.

    Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

Új hozzászólás Aktív témák