Új hozzászólás Aktív témák

  • vendingo

    veterán

    válasz Topiccsendőr #18381 üzenetére

    Kár erőlködni....
    Vegyen MZ-t, a szerelés is jó hobbi, nem csak a motorozás.

    Az én suzukimra 1 év alatt a kopó fogyón kívül nem költöttem semmit.
    Egy MZ-el 2x-r is meggondolnám, hogy elhagyjam-e a megyehatárt.
    Nekem az sokat számít, hogy tudom nem fog cserbenhagyni, elmehetek vele akár a világ végére is.
    MZ-vel állandó rettegésbe lennék. Egy dolog szól az MZ melett: az utolsó putri faluba is találni hozzá alkatrészt.
    Unokatesóm is hasonló elven gondolkodik mint a kedves fórumtárs. Apjától átvette az MZ-t, aminek ő volt az első tulaja. Elvitte szerelőhöz, hogy A-tól Z-ig mindent rakjon rendbe, konkrétan újjá lett építve a motor, eddig kb 160-ba van neki és még egy métert se gurult vele. A szerelő megmondta neki, hogy addig fog járni az MZ-el amíg egyszer cserben nem hagyja az út szélén aztán belöki az árokba.

    Az MZ kb. olyan szitu mint az előző autóm ami olcsó volt, 500e Ft-ért vettem. A gondok ott kezdődtek, hogy havi szinten lapátoltam bele a pénzt, hogy melóba elvigyen, pedig az előző tulaj 800 ezret ölt bele.
    500-ért vettem ráköltöttem 600 ezret és nem mertem vele lemenni a balcsira se, de a környéken menő voltam, mert új bmw-ket, audikat tiportam a porba vele. Az ismerősök mindig csak elismerően szóltak róla milyen jó gép, csak azt nem mondtam el nekik, hogy milyen áron. 4 évig volt meg az autó, ebből 2 évet szerelőnél illetve használaton kívül állt a ház előtt. Összesen 1.1 millába fájt és 200 ezerért adtam túl rajta. A következő tulaj 1 hónap múlva eladta mert annyira szar volt, pedig én megbecsültem, vigyáztam rá, mindenből a legjobbat kapta.

    Remélem a barátunk nem fog így járni az MZ-el és örömét leli benne.
    Én tuti nem mernék bevállalni még 1x-r egy ilyen idős gépet, mert hiába rakja rendbe az ember mindig van velük valami. Hobbi motornak tökéletes választás, de fő motornak kicsit veszélyes. Tuti akkor fog beszarni a legrosszabb helyen, amikor a leginkább szükség lenne rá.

    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák