Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Menesztő gumi a magyar neve.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
fattyu
veterán
Van köztünk k6/k7 gixer birtokos?
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz etnies #149304 üzenetére
na az meg értelmetlen.
elég motivált valaki és szerez gyári kipufogót, azt belezteti ki, megvan a hang élmény és csont nélkül megy át műszakin. haverom mesélte....a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz etnies #149306 üzenetére
kéne egy decibelmérőt szereznem mostmár. nagyon kiváncsi vagyok.
a gixerem gyári nincs hozzányúlva.
a husky az odrdenáré hangos azt elismerem.
a két kawa viszont, a lentebb írt módszert kapták meg. SZÉP mély de nem üvöltő hangjuk lett tőle.
szerintem az adott fordulati gyári érték közelében vannak így is.[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Döglött Róka
veterán
válasz fattyu #149297 üzenetére
Nyilvan nem a tabla szakitotta szet, de elinditotta az uton a szeteses fele. Gyanitom hogy minden szabalyt betartva kozlekedett.
Mas: marha sok embert latok kesztyu nelkul orszaguton veretni. Be van oltozve, protektor mindenhol, nemelyik talpig borben, de egy 20-30 rongyos kesztyu mar sok lenne?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
fattyu
veterán
válasz yodamastah #149298 üzenetére
szerintem - műszaki állomás paranoia függvényében - azzal is elküldenek. Mikor a huskyról beszéltünk (mivel éreztem necces lesz) elmondtam mi van. Csávó a következőt válaszolta. lekérte a forgalomba helyezéskori képet. úgy kell kinéznie. mind rendszámtába tartó mind első sárvédő. ő azt mondta hogy a kipufogo még elmegy ha van benne e betű....
Róka: motoron ez azért nem olyan meglepő nem? már egy gyyorshajtás pl
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz fattyu #149309 üzenetére
nekem pont úgy nézett ki a motorom az egyik vizsgán, mint forgalomba helyezésnél. megbukott volna, és mondták, hogy inkább el se jöttem, mert szigoritott lenne.
forgalomba helyezésnél már 2 helyett 1 dobos versenyrendszer volt rajta, kormány végi tökrök, reszelt rendszámtartó. néhány vizsgán túl van már, így, h 12 éves...
eladó topping dac
-
HoaryFox
őstag
válasz Zoli bácsi #149293 üzenetére
3 autó és 2 motor tapasztalata: egy szelepsapkát sem sikerült tönkretennem.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Steven
addikt
Kalocsai reptér ... voltak páran szerintem többen voltak mint a visegrádi balhén és ráadásul mire én érkeztem csillió motort láttam távozni ... kb 10 percig bírtam ezt a tömeget.
[link]Videó valszeg nem adja át és azt hozzá tenném , hogy pár percet már besétáltam úgy vettem fel szvl mögöttem is motoros
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Khaosz55
addikt
Úgy látom beszívjuk rendesen, kedd reggel indulunk full esőben. Livornó-ig kb 950 km amit 2 nap alatt kell megtenni. Még nem tudom, hogy Szlovénia vagy Ausztria felé lesz kevesebb eső... Mindegy vol már ilyen...
-
Steven
addikt
válasz dellfanboy #149314 üzenetére
Mondjuk az XR klubb kint volt azért gondoltam hogy ki megyek nem emiatt:
De kb képtelenség volt bárkit megtalálni.
-
fattyu
veterán
válasz bajnokpityu #149310 üzenetére
hiába- következetes logikus kiszámítható. nagy segítség ez a magyar családoknak
-
senior tag
válasz bajnokpityu #149310 üzenetére
Egyre jobban rámennek a kipufogó témára itthon - haver régi CBR 900 RR - hosszú évek óta (tizen x évről van szó) ment át a nem gyári kipufogóval műszakin, idén megvágták emiatt pedig egy centit sem változtatott a motoron.. Bár eddig is kvázi úgy volt logikus most aztán egyre inkább hogy meg kell tartani a gyári kipufogót, nem szabad eladni.
-
Des1gnR
őstag
válasz Fáraó #149319 üzenetére
De, Ő szervezte. Én amikor megláttam a tesztmotorozás (15p) árait akkor dobtam egy hátast és mondtam, hogy köszi ebből nem kérek. Btw vicc ha azt az oldalát nézzük. Mint közösség építés lehet jó volt.
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
bacus
őstag
Nem jár valaki mostanában (nem tervezi), hogy benéz a louis északi bécsi üzletébe? Vennék egy sisakot, de valahogy nem szeretném postán rendelni, illetve mivel kifutó típus nem tudom lehet e hinni annak, hogy ott még van. Tavaly egy barátom 2x megszívta, hogy külföldről rendelt, levonták a pénzt, majd 1 hét múlva közölték még sincs, megy vissza a pénz, de mindig bukott az árfolyamokon egy rakat pénzt.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
norbert1998
nagyúr
Elhatároztam, féket cserélek a motoron, mert ganaj. Öreg. Arkos. És nemrég használtam 4 dugattyus Aprilia féket fém csővel, és nagyon durva a különbség. Igaz, a súly is nagyon más.
EBC HH széria szinter, Brembo Carbon ceramic betetre gondoltam, alig drágább, mint az organikus.
Tárcsa esetén szintén ebc trw vagy brembo. De ebc felé hajlok. Árban sok különbség nincsElőre fém fékcső is lehet, hogy érkezik, 90 euró a TRW átalakító szett. Az megértheti vajon? Akarom, hogy harapjon. És ne olyan legyen, mintha a cefrét markolnám
-
Steven
addikt
válasz Des1gnR #149320 üzenetére
Ohh fizetni kellett érte elég mókás bár addig nem jutottam el. Haver akar 660 tiger sportot, azt megnéztem volna ,ha nem lett volna végeláthatatlan tömeg.....
"Mint közösség építés lehet jó volt. "
Hát én azon röhögtem ,hogy egymással is mekkora parasztok az emberek két házaspár úgy döntött hogy nem megy tovább a sorral és megfordul kicsit tolattak majd próbáltak volna megfordulni DEEEE,A parasztok annyira erőszakosak voltak ,hogy mikor tolatott a két házaspárt bementek mögéjük és hát neki tolta az egyik csávónak (mert nem bírt 2 percet várni a mögött álló és bement mögé akkor is elférek alapon) aki majdnem bezuhant az árokba. Aztán indulnának előre a két motoros ,hogy megforduljanak erre többi mögötte lévő motoros megy be elé majdnem telibe verték egymást mondom fasza.....
[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
válasz norbert1998 #149322 üzenetére
Az aprilia fek azert harap, mert 320 as tarcsa van meg a 125 oson is, azzal a nyereggel, es azzal a betettel ami a 750 es shiveren van. Egy 125 oson... persze hogy fog rendesen.
Elsosorban betet keverekkel tudsz elerni fekhatas javulast. Ezutan a hidraulikus attetellel, tarcsaatmero valtoztatassal. Feknyereg monoblokkra cserelese talan annyit hoz, mint a fekcso, de a fekcso inkabb erzetet hoz, ha fekhatas javulast akarsz, elsosorban betet anyagot kell cserelj, ezutan mellyebben kell belenyulni, egy cso cserevel semmit nem ersz sajnos.
Explosión de dos tiempos
-
norbert1998
nagyúr
válasz Topiccsendőr #149324 üzenetére
Betét az vagy carbon ceramic brembo lesz, vagy szinter ebc. Dönteni nem igazán tudok, talán a kíváncsiság az EBC felé húz.
A cső tehát az érzetet javítani fogja? Mennyire jelentősen? Azt megértem, ha a fékhatás nem lesz jobb, hiszen a nyomásviszonyok és erőkarok nem változnak, csak nem rugalmik a vezeték
Ha azzal együtt beférek 500 euró alá, akkor meglépem szerintem. Ha már lúd...
[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
válasz norbert1998 #149325 üzenetére
Hatarozottabb lesz a nyomaspont, de ugyanannyira szarul fog lassulni fem fekcsovel.
Egy brembo nyeregbe is rakhatsz vmi organic fekbetetet, az is egyszeruen rossz lesz.
Ha ez a dl650, akkor nem hiszem, h barmelyik gyarto gyartana olyan kevereket, ami csak 8-10 000 kmt-t megy el, eszi a tarcsat is, de emelle retteneteset harap.
Ez a szegmens ezt nem igenyli, amelyik gyarto egy ilyen betetet kihoz, az ehenhal belole.
Szoval a betettel talan vmit hozhatsz, de nem fogsz olyat talalni, amivel a feked jo lesz. (Mihez kepest, ugye...)Explosión de dos tiempos
-
norbert1998
nagyúr
válasz Topiccsendőr #149326 üzenetére
Nem sportmotor, ezt értem is. Kerülgettem a fékcserét már jó ideje, de most már tényleg meg kellene lépnem, majdnem egy egész mm-rel méret alatt van a tárcsa. Ezért gondolkodok azon, hogy mit tudok tenni, választani. Az organikusakat hagyom a fenébe. Szerintem most az van rajta, szerintem azt vettem rá tavaly, olcsó fos. Brenta
Nem rosszabb, mint ami benne volt másik, kopott, ismeretlen -
fattyu
veterán
kibontottam az akkumlátort a ninjából. hátsó ülés első ülés. tank boritás és egy deknifedél amit le kell szedni, 4 csatlakozót széthúzni, az akku pozitív iszonyat hülyén van kihozva a barlangból az egy másik művelet és csavarok, a negatív saru lekötése is nőgyógyász érzés volt. 18 csavar összesen sokféle ilyen olyan fajtájú...
ha én ezt össze is rakom oltári büszke leszek.
kérdés. akkutöltő kiállásnak nem kell vastag drót ugye?
-
xmad
őstag
Sötét és az iridiumos plexi miben különbözik? Bukósisakon
-
Topiccsendőr
addikt
válasz fattyu #149328 üzenetére
Nemreg az 1.4 zzr nel bontottam ki, nem sokkal jobb, de azert ne kereseregj, a 696 os monsternel a tank alatt van az akku. Le kell venni a tankot, es nem ugy, mint az ős-monsternel, ahol egyetlen gumiszalag tartja, hanem itt is tankboritas van, a tankban pedig a lambda szonda kabele, amire ha nem vigyazol (vagy elfelejted) es felemeled a tankot, elszakithatod. Ennel mar csak a 821-1200 es szeria a jobb, ahol a - polust elobb kell felcsavaroznod, valahogy alulrol feltolni a hatso kerek moge az akkut, egy harmadik kezzel felcsavarozni a tartot, majd a + polust a vazon keresztul csavarozd fel. Szikrazo elmeny, ha kicsit remeg a kezed.
Szoval ha nekem szarabb versenyt akarsz nyerni, ahhoz mas motorral kell indulnod sztmNem kell vastag drot. Ne kinabol rendeld
[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
macilaci78
nagyúr
válasz Topiccsendőr #149331 üzenetére
Egyszer egy gumis szerelőkesztyűt beáldoztam: a levágott ujját ráhúztam a kábelre szigetelés gyanánt.
Autóról húztam le a sarut és a merev kábel mindig visszakívánkozott.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Döglött Róka #149335 üzenetére
És nappaliban? Ahogy rémlik, nekem a napszevüglencséből is létezik mindkettő, tehát este dönthetek úgy, hogy nem használom.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Döglött Róka
veterán
válasz macilaci78 #149336 üzenetére
A nappaliban nem hordok napszemüveget.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Apophis
őstag
Én régóta iridiumost használok, fő szempont: javítja a kontrasztot és nem látnak be a sisakba. Emellett enyhén sötétít is, de pl. az enyém (Shark) nagyon messze van a rendes sütétített plexitől. Én nappal eleve a beépített szemüveget használom (ez UV védős, a plexik nem).
All was naught but to serve the void...
-
macilaci78
nagyúr
válasz Apophis #149340 üzenetére
A Shark napszemüveg plexije zseni az alapján a csekélyke tapasztalat alapján, amivel rendelkezek. Nem kell sötétebb még olyan erős fényben sem, ahol szabályosan fáj a szemem nélküle.
Döglött Róka: úgy értettem, hogy nappali fényviszonyok között mi a különbség a sima sötétített és az iridiumos plexi között?
-
Döglött Róka
veterán
válasz macilaci78 #149341 üzenetére
Segitek:
-
fattyu
veterán
válasz Topiccsendőr #149331 üzenetére
Na jó de én egy ostoba informatikus vagyok.
Amúgy győzelem. Reggel elmentem akkuert össze raktam, csak egy anya tűnt el amit el kellett menni megvenni és poccroff. Mind a négy motor el. Egyen van műszaki
-
fattyu
veterán
utvonalengedélyt lehet ügyfélkapun?
-
macilaci78
nagyúr
válasz Döglött Róka #149342 üzenetére
Csak azt hiszed, hogy ezzel segítesz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Battlefield V
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest