Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz norbert1998 #148176 üzenetére

    Nagy a gyanu, hogy kenyszermunkaval keszulnek a termekek, emelle adathalasz tevekenyseget vegez. Testvercege bizonyitottan torvenytelenul adathalaszott, a tulajdonos ugyanaz, mint a temunal.
    a middle man lenne felelos, hogy megfeleljen a termek az eu szabvanyoknak, pl ne legyen mergezo, vagy ne usson meg az aram elektromos termekek eseten, stb. Ami ezeknel a termekeknel egyaltalan nem magatol ertetodo.
    Neki kellene idealis esetben keszletet felhalmoznia, es azt a kezedbe nyomni, nem pedig megrendelni, mert azt mindenki tudja. Emelle garancialis kerdesekben ot keresed, nem a felszivodott kinai ceget. Ezek koltseggel jarnak.
    Ha pedig barmilyen kinai gyartot nagy tomegben raeresztesz az orszagodra, ahol a gyartoknak meg kell felelniuk minden eloirasnak, mig egy kinai ki tudja milyen ceg, amelyik nehany honapig el, ellenorizni sem tudsz, es mondjuk ujgur kissebbseggel allitatja elo a muanyagokat barmilyen kornyezetvedelmi vagy munkavedelmi eloirast be nem tartva, az valoazinuleg szet fogja bszni azokat a cegeket, amelyeknek bert kell adnia dolgozoknak, es nem engedheti meg maganak, hogy megmergezze a dolgozoit, cserebe dragabbak.

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák