Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz Archer #13858 üzenetére

    nekem még mindig ez a kedvenc hatszázas szupersport motorom (a sajátom után)
    múltkor kakucson egy srác oda is adta a sajátját hogy menjek vele pár kört, teljesen másra számítottam, biztos hogy utcára észérvekkel nem való annyira sportos. szerintem (legalábbis egy cbr600f után) nagyon szélsőséges sportmotor, de ha lenne pénzem tuti ilyennel pályáznék, vagy ha állna a garázsban egy tuti leszarnám hogy kényelmetlen:)

    ami a hirdetést illeti: gáz hogy hiányzik a második kulcs de amúgy ezeknek a kulcsa egy vicc, nem sokkal komolyabb egy postaládáénál. az adásvételin rajta lesz a címed is, vigyázz rá mert a legrosszabb ha saját lábán viszik el tőled :\
    műszakin bármi átmegy, csak pénz kérdése. szerintem a dob helyett egy új kulcs+zár kéne hozzá, vagy egy kutyás őr a kertbe :)

    a kilóméter pedig erősen tájékoztató jellegű, senkinek sem hinném el hogy ennyi. remélem friss olajat minden évben kapott és nem a gyárival megy.
    hovatovább lehet az egészet a halálból építették újra és a bontott cucchoz csak 1 kulcs volt, és ezért ennyi a km.. ki tudja. lássa szerelő!, nagyon szép motor!

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák