Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    válasz V.Stryker #135033 üzenetére

    Még nem voltam, de hogy hiteles véleményt alkothassak, el fogok menni. Addig amit írok, azt olyanoktól hallottam, akik ott voltak, és ők mesélték. Ergo másodkézből érkező infó, hogy ez kinek mit jelent, azt mindenki döntse el maga...
    A hazai tréningjei sokat segítenek minden résztvevőnek. Egy-egy ponton áll, ahonnan elmondja mit kell(ene) csinálni, és utána értékel, javít, hogy mit kell másképp. Sajnos kevés a motoron töltött idő, sok a beszéd, és sok a standup is közben. A tanulókkal jópofa (önmagához képest), nem aláz senkit, esetleg megmutatja, hogy úgyis ő motorozik jobban, de erre jellemzően nincs igény, mert akik oda mennek, ők tudják ki az a Dodor. Aki elmegy oda tréningre, biztos, hogy jobb motorosként fog onnan eljönni, és jobban látja majd a dolgokat, még így is, hogy relatíve kevés a gyakorlás, és sok a duma.
    A külföldi "tréningjei" inkább vezetett képzések, vagy nem is tudom minek nevezzem. Ott már többször megy a versenyzés, a kivagyiság, de ezt lehet az az ember hozta ki belőle. A horvát esését is tudjuk, hogy nem úgy történt, mint ahogy azt ő a későbbi videóiban mondja (az első videója már valóságosabb).
    Ha valaki nézi a videóit, akkor a sorok között olvasva is sok infót lehet kapni. Pl. a horvát esésnél versenyzett, és ő volt hátul. Szerinte a tanuló a hibás, mert ő ment elől, és fékezett ott, ahol ő nem gondolta volna. Mások szerint aki versenyzik, ott a hátul jövőnek kell figyelnie, mert aki elöl megy, az előre néz, és nem is látja a hátsót. De egyáltalán miért kell egy oktatónak versenyeznie egy tanulóval ugye... :F
    A mostani hosszú videójában is mondták a tanulók, hogy mindig elhúz, és ők csak utolérik valamikor, amikor hagyja. Ez nem oktatás, ez túráztatás.
    Nem kérdezted, de máshol ez úgy működik, hogy az oktató előtted/mögötted megy, és figyel, hogy Te mit csinálsz, és utána kapsz egy értékelést, és javaslatot, hogy min tudsz javítani.

    Ha mész, csak butább nem lehetsz tőle! És tessék beszámolni majd! :K

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák