Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz norbert1998 #132316 üzenetére

    Te simsonnal kevered a dolgokat, ami nem nikaszilos, hanem vashuvelyes. Itt ebben az esetben a henger kopasat nezed meg, hogy mit lehet kezdeni a dologgal. Ujra lehet nikasziloztatni, nem kell uj hengert venni. Mindent lehet hozza kapni.
    Ezert kezdtem azzal hogy, dobj ra a vetelarra egy szazast.
    Semmilyen magas lo nincs itt, csupan objektiven leirtam, mi a normalis menete ennek, hogy ne szopasd meg magad, mert igy keszul a megbizhatatlan olasz 2T motor. Ha ezen te folyamat beserulsz, mert nem tudod becipokanalazni az elkepzelesidbe, akkor ne menjunk at abba, hogy en preciz vagyok, stb, es velem van a baj. :D mikozben a karbidoknal tevedtem :D vagyis rosszul fogalmaztam, de azt hiszem belefer azzal az ismeretekben tatongo lyukkal szemben, ami miatt a hsz irodott.

    Ha te kb ra osszerakod a motort, az a te dolgod, en csupan elmondtam, mik a problemak. De ilyen munkahoz valoban felesleges intot venni penzert.

    Szerintem pedig megeri a lalocsolt penzt, mert mashogy nem lesz jo egy ilyen motor. Csupan az emberek nincsenek tisztaban a koltsegekkel, mert ez csak egy simson kategoria.

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák