Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz etnies #129613 üzenetére

    Azert a megfelelo feladathoz a megfelelo szerszam is dukal. Valoban fejlodnek az elektromos autok, sot meg az uzemanyagcellasak is, viszont meg mindig nem tart ott a technologia, hogy kivaltsa azokat. Eleg megnezni a lovaskocsi vs automobil korszakot.
    Ha eljutunk oda, hogy 1-2 perc a toltes (nem, szerintem az aksi cserebere nem megoldas es plusz biztonsagi nehezsegeket tesz a rendszerbe) es 500km hatotavot kapunk erte minimum, akkor mar lesz mirol beszelgetni. Ez ugye a szilardtest aksik eljovetelevel kovetkehetne be, de evek ota csak a duma megy.
    Ha megnezel egy barmilyen aviation megoldast ott sincsen ordoglakat, csak megprobaljak a leghatekonyabb dolgokat alkalmazni. A SpaceX sem elektromos cuccokkal akar embereket pakolni az urbe, mert egyszeruen nem tartunk ott.
    Szerintem az auto ipar mar kezd ott tartani, viszont meg mindig nagyon sok a kompromisszum es a nyersanyagforras (litium) kinyerese irtozatosan gaz, ahogy sok esetben az elektromos aram eloallitasa is. Nyilvan ez olyan mint a szemettelep. Sok embert nem izgatja, ha nem az o utcajaban van, de attol fuggetlenul globalisan meg mindig ugyan olyan fos.
    En teljesen kiallok az elektromos kozlekedes mellett, sot ahogy fentebb irtam is celom annak alkalmazasa, ha kepes leszek onerobol zolden toltogetni, de addig nem.

Új hozzászólás Aktív témák