Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz JoinR #128786 üzenetére

    Nincs egy órás szerelés - kódolás az egész tokkal vonóval, hidd el tudom. :U

    Jelenleg Rasp alapon hegesztek össze neurálison alapuló kép és hangfelismerőt + gps + hálózati egységes lopásgátlót.(Mondjuk a szerver oldaláról van hasfájás... addig eljut az egységről az üzenet de az appra már nem jut el... még jó, hogy 1 félévvel hamarabb neki álltam mint kellett volna lesz itt backtracking magában az elképzelésben is.:DDD ) Jók ezek a cuccok eltud velük az ember lenni és már meglepően könnyen lehet napi szinten hasznos cuccot alkotni.

    -------------------

    A héten meglepett, hogy kézi géppel és autosollal milyen szépen lehet króm felületeket megmenteni az enyészettől. :D Azért volt fehér a lámpakeret mert már nagyon a végét járta ahhoz képest lett újra fénye is. :))

    Az elmúlt 2 hétben szerintem mentem annyit mint egész tavasszal.:DDD

    Gyári tárcsák mennyire szeretik vajon a színterezett betétet? Ha elmennek vele 30-40-et akkor már lehet megérné mert ez a fék még mindig bűn kevés...

    Alis Rizoma másolat tükröket meg ki*tam a csába mert olyan szinten rezonáltak, hogy semmit nem láttam bennük. A gyári ronda de legalább funkcionális. :D :W

    tboy93 Ha az utólagos nyomtatott matricákat nem bántja nem hiszem, hogy a gyári szórt matricáknak árthatna.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák