Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Topiccsendőr #121297 üzenetére

    Kapott most tisztességes betéte meg egy pucolást már az első nyere, így annyira nem lepra ehhez az 57 lóhoz pont elég. Egy határozottabb nyomáspont többet nyomna a latba. Igen főfékhenger csere lesz mert ehhez a retekhez marha macera beszerezni felújítót ha éppen belehet és legalább a kar is hülyén van megoldva nem lapos az érintkezési felület hanem egy kis harangszerű rész nyom a karon egy félgömböt idegesítő ahogy ropog egy erősebb fékezésre.
    Na meg marad ez a villa ha már teljesen felújítottam, króm szárak etc.

    Igen én is tartok tőle de az angol srácok találtak egy gyártót (reggel belinkelem ha visszakerestem újra) akiké elvileg aránylag masszív. De egy biztos a már meg meg repedtek helyet csak jobbak lehetnek még ha pár évente cserés is.

    Tessék ettől jobban nem lehet leírni a feszítő okozta zajt és ez olyan gyönyörű a fülnek jóleső tónusba csap át fordulaton/terhelésen! :DDD :N Ha kell ha nem csere csak kussoljon egy darabig. Manuális ennyire para lenne? Beteker amíg érzel ellenállást, beröffent majd alapjárat mellett finoman addig tekered még beljebb amíg pont elnémul nem?

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák