Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    válasz Geresics #117826 üzenetére

    Jah, voltam a h.) Jeli Motors Enduro tréningen, és igazam is volt, meg nem is! :DDD
    A tréning valójában "hard enduro" tréning, csak épp foglalkoznak teljesen kezdőkkel is. Mivel mi voltunk egyedül KLX-ekkel, egy srác egy DRBiggel, a többiek mind EXC-kkel, meg SX-ekkel, így rögtön mi mentünk a kezdő csoportba, ugyanis 2 oktató van, és a csoportot 2 szintre bontották. A haladó csoportba olyanok kerültek, akik már voltak ott korábban. Aztán a cimborámat és engem hamar átküldtek a nagyokhoz játszani, ami azért jól esett. Meg utána én is, de ez más kérdés :DDD
    A tréning amúgy a szokásos bemelegítéssel kezdődik: bólyakerülgetés szépen lassan, állva, dölöngélve, dombon felfelé elindulva, ilyesmik. Aztán jött a laza talajon felmenni a meredeken, és a többi. Az egykerekezős irányváltásról mi pont lemaradtunk (utána kerültönk át a haladókhoz), de nem is bánom, a KLX nem igazán alkalmas rá szerintem (persze az oktató azért megmutatta, hogy nem lehetetlen :D ).
    Iszonyatosan meleg volt, az év legmelegebb napján voltunk ott, és ittam vagy 10l vizet úgy, hogy nem voltam pisilni. Jó 1,5 órával korábban be is fejeztük (nem csak mi, hanem mindenki). Soha nem hittem volna, hogy a focistáknak igazuk van, de van ilyen, hogy "fejben elfáradtam". Konkrétan mentem felfelé, tudtam, sőt, mondtam is magamnak, hogy nem szabad letenni a lábam, szabad letenni a lábam, szabad letenni a lábam, erre letettem. Nyilván azonnal el is akadtam. Utána mondtam, hogy nekem mára elég, mert innen már csak lejjebb van. (És tényleg, onnan már csak lejjebb volt, szóval lejöttünk a hegytetőről...)

    Szóval ez már nem az a szint, mint a Hungaroringi bohockodós Dirt jelent, de még a Honda Safety tereptréningjén is bőven tovább mutat! Persze ez sajátmotoros képzés, így igazából nem is lehetne egy lapon említeni őket még ilyen téren sem!
    Jah, az ára is nagyon baráti: 12eFt az oktatás, és 4 vagy 5eFt volt a pályabérlet hozzá. (Annyira el voltam fáradva a végére, hogy nem emlékszem mennyit fizettem a pályára! :DDD)

    Akinek viszont van ilyen motorja, az mindenképp menjen! Piszok jó móka! :K
    Sajnos a felvételeim nagy részének a hangja használhatatlan lett egy új setup miatt, de azért igyekszem majd valami épkézláb videót összehozni így is - már ha érdekel valakit! :B

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák