Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Topiccsendőr #119080 üzenetére

    Nem tudom az előző tulajt kellene megkérdezni róla. Igen vannak itt ott pontokban rozsda pöttyök de a hullámok (mert konkrétan mint egy hullám vagy barázda olyanok a vonalak) java nem ilyenből indul csak pusztán ott van. Ott a króm válna le? :Y

    Lehet megcsiszolom ennek már úgy is mindegy legalább kiderül van e rozsda vagy anyag változás valahol. :D

    Az új szárakkal, olaj (sűrűbb) stb csoda nem történt de ez a szög egyszerű futómű is sokkal sokkal meggyőzőbb. De krómszárakat így elintézni... de nézd meg azt a szimeringet ismerő rozsda áll rajta ami belepergett és nem a kiszedéskor deformálódott így el.
    Ezért a műveletért bűnt lett volna fizetni egy szerviznek... :B Azért volt két nap csak mert inkább többet vártam a festék és lakk száradással mint kevesebbet.

    Augusztusi projekt egy HEED bukócső, sokkal szebbek mint ezek a Hella-k. :D
    SM projektet lefújtam inkább ezt a kis mindenest teljesen kipofozom megcsinálom ahogy akarom aztán majd 2-3 év múlva(de rohadt optimista vagyok :DDD ) egyetem után valami.

    mod.: az alsó perselyek valóban jók voltak de a felsőknél belül mintha elfogyott volna ez a szürkés csuszka réteg főleg a balosban aminek a képen a becsuszószára.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák