Új hozzászólás Aktív témák

  • yodamastah

    őstag

    válasz Predator2 #111666 üzenetére

    Ha sportmotorra vágysz, vegyél azt! Úgyis b*szni fogja a csőröd, ha nem az van a segged alatt amit szeretnél. (sportmotor kinézetú túramotor.. aha :D )

    Túra motorral (hacsaknem mondjuk egy GS) annyit érsz el a sportmorohoz képest hogy a szar futóművel sokkal előbb esel pofára. Sportmotor nem egyenlő kemény futómű. Pontos, bellítható, sokkal több tartalék van a vázban és a futóműben mint egy alap túramotorban. Az üléspozíció ami kényelmetlen lesz, de meg kell tanulni ülni rajta. Rengeteget motoroztam sportmotorral utcán, napi 800+km is simán megvolt túrákon, nem fájt soha semmim. Fárasztó, ennyi. Nem puhapöcsöknek való.

    Persze vehetsz mondjuk BMW-t azok alatt van jó futómű. De a szavaidból azt vettem ki hogy nem GS magasságokban gondolkodsz.

    Kezdésnek viszont óvatosan sportmotorral. Gyorsan elhiteti veled hogy tudsz motorozni. Bármit megcsinál, 250nél meg se rezdül alattad. 90nél olyan mintha állnál. Aztán mész a levesbe ha benézel egy neccesebb szitut.

    Szóval kezdésnek tényleg valami könnyen kezelhető alap motor lenne jó. Amit aztán lecserélsz egy sportgépre ha arra vágysz. De ha elsőre mégis sportmotor, akkor amit vennék az legalább egy K6 600. 8ezerig forgatod, akkor van egy 70 lóerős motorod. Utcára mondjuk jobb egy ezres de kezdésnek azzal gyorsan kinyírnád magad :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák