Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz hroberto #106488 üzenetére

    Odavagyok érte én is. :D Pedig nem régóta használom és még abszolút tanuló fázisban nyomom terepen. De van olyan élményfaktora (sőt..), mint az 1.2-es VFR-emnek.
    Abszolút, aszfaltra (pláne városon kívül) tényleg nem való. Nyilván, megfelelő áttétellel el lehet krúzolgatni vele ott is. De akkor vagy úgy gyorsul 100-ra, mint egy kamion, ha meg leáttételezi aszfalton az ember, szétforogja magát. Annak pedig nincs értelme. Olyan célra kell a 6-700 ccm, ha már 1 henger és pl. SM.
    Az enyém most 15-47 lánckerekekkel van szerelve, de csak terepen használom, ez már viszonylag leáttételezettnek számít. Hangja alapján a kényelmes utazója most 85-90. A vége 130-140 körül lehet, viszont 1-2-ben kerék, és 3-4-ben is bárhol elrakja a seggét. :)
    Egyébként nagyon durván tartja az árát.. sőt, mondhatni kúszik folyamatosan fölfelé. Iszonyú sokat kibírnak, lehet ütni vágni... Megfelelő kabantartás mellett nem esik szét egyhamar. Pontosan ezért vettem én is (meg cimborám is) ilyet.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák