Aktív témák

  • domerator

    veterán

    válasz Lacopapi #12896 üzenetére

    MIUI-US 1.10.21.

    Első benyomások (mélyebb vizsgálat nélkül)

    Lecserélték az 5.0.2.4-es recoveryt (amelyik TAR-ba mentett és hibajelzéssel indított minden belépéskor) vissza a 4.0.1.4.-re. Ez biztosan jó, csak éppen ha valaki vissza akarna térni az 1.10.7-re mondjuk, akkor eggyel több flash szükséges.
    Juwe ramscript hatása érződik... így konkrétan: érződik. Nem tudom megfogalmazni, app nyitásoknál, menükben, stb. ... érezni kell.
    Wifi határozottan jobb lett,VISZONT a wifi kijelzés szerintem nem a valós állapotot mutatja. A wifit én egy laptopról szórom itthon a Connectify programmal, tehát nem egy erőművész. Eddig ha odaültem a laptophoz, akkor full jelet mutatott, most csak egyet. Viszont távolabb, ahol eddig kicsit forgatni kellett a telefont a jel vételéhez, most ott is megy a wifi, de ott is csak 1-et mutat.

    Tegnap éjjel multitask "teszt": Navigon bekapcsolva, zene bekapcsolva, BT headset csatlakoztatva (nem zenére, csak telefon headset). M7-en bejövő hívás, korrektül kezelte a helyzetet (csak én voltam béna, mert híváskor szépen felajánlotta, hogy hol kívánom a hívást hallgatni: BT-n, vagy telón, én meg nem vettem észre és a hívó hangja kiment az autóhifire, az enyém meg a BT-n ment neki... visszhanghegyek). Utána navi ment tovább, zenét visszakapcsoltam, meg se kottyant a telónak a kis közjáték. Pirospont.

    Ez a wifi jelzés zavar, még gondolkodom, hogy mi legyen, ha sokkal jobb lesz maga a vétel, akkor lehet, hogy így marad, de ha nem, akkor esélyes a downgrade.

    Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

Aktív témák