Hirdetés
Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
Persze,ez nagyszerű,köszönjük is Neked,de ugye a flash memória sem örök életű....csak emiatt kérdeztem.
Bár én most lehiggadtam kissé - arra már régebben rájöttem,hogy nincs sok értelme naponta nightly-kat rakosgatni és elég sokféle romot próbáltam ahhoz,hogy viszonylag jól tudjam,NEKEM melyik felel(het) meg...úgyhogy csendesedik a dolog,legalábbis amíg vmi nagy dobás jön--ha jön[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
válasz forintuser #12509 üzenetére
A GPS-szel semmi, viszont mivel erőforrásigényes a legjobban ez hozza elő a hotbootokat. Nem én találtam ki...
-
Neck
veterán
-
Csaba9113
csendes tag
Sziasztok! Adott egy motorola defy cm7.1 stable rommal, de sajnos a mobilnet nem működik. Hiába kapcsolom be nincs internet kapcsolat. wifi-vel semmi baj, azzal a net tökéletes. Remélem tud valaki segíteni visszahozni a netet. köszi előre is.
-
Weeman1
veterán
válasz forintuser #12509 üzenetére
Majd akkor kipróbálom hogy hogy muzsikál a GPS.
Azért kösziXiaomi 11T Pro
-
Neck
veterán
Melyiket tetted fel? Full vagy lite?
Mesélj, milyen?
Nekem igazából a Lite jönne be, nem szeretem az előretelepített cuccokat
Csak már annyira belaktam a stock Defy+-ot, sajnálnám, ha hozzá kellene nyúlni.Más:
Tesztelgettem a telefont max fényerővel. Egész nap úgy ment (7kor töltőről le),
másfél óra aktív 3G mobilnet, megnéztem rajta a Dexter legújabb epizódját, több mint 2 óra zene, 3-4 youtube videó, no meg egy HAWX mission és most 42%-on van a teló... Elég király, és még most tervezem egy újabb battery resettel javítaniMásfél napig nem olvassa az ember a fórumot, és órák mennek el a visszaolvasással
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Neck
veterán
De hülye vagyok, a Lite még tényleg a régire épül... az MS2Ginger 2.0 viszont már egy "frissebb" Defy+ kerneles...
Szerk:
Csaba: Nézd át az APN beállításokat, esetleg Baseband switcherrel nézd meg, hogy jó régió van-e beállítva.[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Norbi14
senior tag
Milyen az ms2ginger 2? cm7.1 helyett tenném fel, mert itt nem megy a wifi rendesen. Vagy inkább tegyek fel régebbi cm -et?
-
natë
nagyúr
Kesobb irok, egyelore annyi, hogy egy ideig nem tervezek romcseret.
-
Neck
veterán
válasz Csaba9113 #12524 üzenetére
Szerk:
Más. Többször említették már a 3D fixet. Ami biztos, hogy az én ROMom alatt nincs (ezért a gyatra Quadrant eredmény.Valaki tud dobni egy linket, hol van leírva, hogy kell feltenni, stb? Érdekelne
(#12526) Lacopapi: Nem ismerted? Szerintem nagyon király cucc
[ Szerkesztve ]
-
laccerot
tag
Hali Magyar nyelvet lehet defy re varázsolni főzés nélkül?
A világon három dolog van amit nem érthetsz meg soha! A Halak a Nők és a Windows. :-D
-
laccerot
tag
Ja és tudja valaki hogyan lehet csengőhangot váltani? Mert nekem csak a gyáriakat engedi.
A világon három dolog van amit nem érthetsz meg soha! A Halak a Nők és a Windows. :-D
-
Neck
veterán
válasz RootRulez #12530 üzenetére
Köhömm
Egyébként becsületemre legyen mondva, XDA-n 3féleképpen rákerestem, de annyira sz@r a keresője, mint egyszer...Szerk: ITT le van írva, hogyan kell. Ha valami nem tiszta, az aláírásomban le van írva a Defy+ ROM telepítése, ahogy nézem, ezt is kb ugyanúgy kell, mint azt.
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz honeker #12532 üzenetére
Lásd az előző hozzászólásomat, a második fele neked ment volna, sajnos annyira agyilag hullán érkeztem melóból, hogy alapműveletekre is képtelen vagyok
-
Neck
veterán
Nem aggódom, tudom, hogy nálad az "egy ideig" kb két nap, aztán megy majd fel a prealpha Defy+ ICS 4.0
Viszont egy kétperces élménybeszámolót írhatnál...
Vagy vedd fel 720p-ben, ahogy a kis tündéred elmondja, hogy ez a legjobb ROM, Apu most már tedd le a telefont, és gyere esti mesét mondani inkább
-
Nataniel
senior tag
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
vazzz
őstag
Zöld lencsénél MS2 Ginger felejtős. Szerintem ennél még az eclair is gördülékenyebb volt... minden lassú, kamera ratyi, video recegős, galéria fagyogat... képeket nem akarja menteni mindig... ráadásul a rengeteg social b*ziság fel is idegesített... egyébként szép, de részemről tárgytalan.
-
Neck
veterán
Szerintem is csak bayerrel éri meg a Defy+ is, meg az arra épülő MS2Ginger2.0 is...
Szerk: Honeker: Jó döntés! Egyelőre nekem is marad a Defy+, nem próbálom ki a Gingert, mivel hétfőn megyek külföldre pár napra, nem akarok valami teszteletlen cuccal utazni...
[ Szerkesztve ]
-
Halo
senior tag
Erdélyben mászkáltam a nyáron, folyamatos gps működött, igaz autós töltőről, de bírta a kicsike...
már amikor nem fagyott ki...de mielőtt örülnél --> sd-kari hiba volt. szerencsére a gyári kártyán is ott figyelt a naviGOció, így aztán cserélgetések közepette voltam el... de jó memóriakártyával, (most egy sandisk cl4-es figyel benne) semmi gondom a WIUIval.
s mint mondtam korábban egy jó téma van fent, (amblue dado), minek hatására színes ikonok vannak a menükben, ééés, ami engem is zavart, nem csak premetét: a fehér háttéren nem világosszürkés betűk vannak, hanem kék ill. feketék.
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
laccerot
tag
Köszi.
-
natë
nagyúr
Nu, eltaláltad Neck, videóztunk eddig a lányommal, aztán elaltattam.
A romról mit is írhatnék...pár óra telt el. Nulla fc, nulla fagyás, gyors, szép és 720p.
Az akksihasználata már most látszik, hogy sokkal jobb lesz a telefonomon, mint a CM7-nek.
Eddig semmi nem szól amellett, hogy akár a CM7-et akár a MiUi- visszategyem. Remélem ez a véleményem több nap után is megmarad.Plusz infó, simán CM7 nightlyra raktam rá...semmi baja vele.
Heimdallr75 : az Lgcam valami eszméletlen szép lett...
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
Látod, tudtam én
Ez jól hangzik, jövő héten kipróbálom, ha addig nem omlik össze neked
Mi az új az LGcammal?Szerk:
Pont 2 órája írtam, hogy mennyi nyomdosás után 42%..., azóta 2%-ot merült 3G + Sync bekapcs alatt. Teljesen meg vagyok elégedve[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Anno elégedetlenkedtem a gui miatt. Imáim meghallgatásra találtak, mert nem semmi amilyen eyecandy lett.
Egyébként lehet abban valami, amit premete írt. SOC kamerával atomstabil a CM7, Bayer pedig a Defy+ romokban és a MiUiknál remekel.
Azon agyalok, hogy juwe scriptjét vagy a superchargert rakjam fel rá.
A 2.0 pedig kb. annyi blurt és előtelepített alkalmazást tartalmaz, mint a CEE.
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
Akkor tényleg jónak tűnik.
Mielőtt karácsonyfára díszíted, csinálsz pár shotot? Ami Walternek fenn van, abból alig látszik valami...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest