Új hozzászólás Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Looney #5788 üzenetére

    :D
    Viszont ez egy rendhagyó éjszakai futam volt, Vale' számára akkor kezdődnek gyűlni a felhők ha Lorenzo hasonlóan szerepel majd.
    Mert, megnézve újra futamot, Lorenzo fizimiskája nem kell hogy szimpi legyen, de a futam alatt ő nagyon sokszor elvitte a határig a tapadását,..néhol nagyon lobogott az íven.
    Stoner-nek is volt pár forszírozott pillanata...érdekes hogy a körrekordja(i) alatt kevésbé lobogott alatta a motor, mint azokban körökben ahol Lorenzo kedvét kellett elvenni a támadástól.
    Dovi' nagyon szépen akart előzni, .és az egyenesben nem tudott mellémotorozni Rossi-nak, azaz az idei Yamaha jobb az egyenesben minta tavalyi Honda, és pariban van az idei, félkész, Honda-val is.
    Szal Dovi' nagyon figyelmes volt,..Toseland ütötte-verte volna Rossi-t, de valszeg elrontotta..nem mutatták a célrafordítót, pedig előtte pár kanyarral még együtt voltak aztán a befutón már Toseland le volt maradva. Szal sztem bepróbálkozott de vagy nem jött össze, vagy inkább visszafékezte magát, és ezzel sebességet veszetett (persze ez csak okoskodás).
    De Rossi-nak sem volt meg a tapadása teljesen,..a vége felé amikor Dovi' már pedzegette a célvégi féktávon, akkor Rossi már nehezen fogta meg a féket, nem sok hiányzott hogy leesen az ívről.
    A következő egy számíthatóbb verseny lesz. :)

Új hozzászólás Aktív témák