Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Face8814
őstag
-
S W A T
senior tag
válasz Face8814 #6700 üzenetére
Akkor most szépen lehiggadsz
ez ismétlés volt és az ismétlést az eurosport is összevágja, örülj hogy a versenyeket láthattad "egészbe"
egyébként engem nem érdekel a verseny után a rizsa ezér nyugodt vagyok.
Neked meg van interneted meg tudod nézni kinek mi mondanivalója volt....
[ Szerkesztve ]
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
Face8814
őstag
válasz S W A T #6705 üzenetére
Sajnos vitatkoznom kell veled.
1. Az igaz hogy az Eurosport az ismétlést összevágja, de ők legalább leadják élőben is, ami az m1-ről nem mondható el!
2. Az m1-en nemcsak most hanem mindig hamarabb van vége a közvetítésnek. Sosincs eredmény hirdetés, sem riport.
3. Jelen esetben nem is inkább a riport izgatott, hanem szerettem volna újra látni az eredmény hirdetést, mert olyan dolog történt ott ami nem túl szokványos egy ilyen helyzetben!!!!!!!
4. Normális TV csatornákon tisztában vannak a szerkesztők, hogy egy ilyen sport eseményt megfelelő köntösben tálaljanak. Gondolok itt a felvezetésre ( riportok, interjúk, beharangozó ), egy jó színvonalú közvetítésre, illetve a "levezetésre" ( eredmény hirdetés, riportok, összegzés ).
5. Nem hinném hogy a Magyar Televízió nézettségi adatai megengednék, hogy egy ilyen figyelemmel kísért műsort, ami odaszögez jó néhány rajongót a TV elé, ilyen módon tálaljanak és háttérbe szorítsák mindenféle "ZS" kategóriás kutyát nem érdeklő ( de legalább is minimális nézettséget produkáló ) műsorokkal.
6. És akkor most még a "kommentárt" nem is említettem....
és végül
7. "ez ismétlés volt és az ismétlést az eurosport is összevágja, örülj hogy a versenyeket láthattad "egészbe" "
Legrosszabb esetben beszerzem a futamot a netről, de ugye sporteseményt felvételről nézni olyan mint ........., tudod mire gondoltam.[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
S W A T
senior tag
válasz Motion_Blur #6707 üzenetére
Kötelező nekik híradót adni ha nem tették volna zsebelhették volna be a büntetést..... gondolom nem vállaltad volna át, ennek a kifizetését...,
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
S W A T
senior tag
válasz Face8814 #6706 üzenetére
7. "ez ismétlés volt és az ismétlést az eurosport is összevágja, örülj hogy a versenyeket láthattad "egészbe" "
Legrosszabb esetben beszerzem a futamot a netről, de ugye sporteseményt felvételről nézni olyan mint ........., tudod mire gondoltam.ez már a te hülyeséged nekem semmi bajom ha felvételről nézem.
1. Az igaz hogy az Eurosport az ismétlést összevágja, de ők legalább leadják élőben is, ami az m1-ről nem mondható el!
Valószínűleg a hajnali kb 4 órás kezdésre csak a fanatikusok kelnek fel akiknek sz*r a felvételről sugárzott sportesemény. A többség lefogadom hogy inkább 12:40-kor nézte meg. Szóval megértem az M1-et hogy hajnalok hajnalán nem "élőzött"
Amikor élőbe adják nappal akkor az M1-en is szokott felvezető beszélgetés lenni. (Azt hiszem, de nem tudom mert engem csak a verseny érdekel 11-kor oda kapcsolok és kész)
5. Nem hinném hogy a Magyar Televízió nézettségi adatai megengednék, hogy egy ilyen figyelemmel kísért műsort, ami odaszögez jó néhány rajongót a TV elé, ilyen módon tálaljanak és háttérbe szorítsák mindenféle "ZS" kategóriás kutyát nem érdeklő ( de legalább is minimális nézettséget produkáló ) műsorokkal.
A köztévét úgy tudom főleg a középkorúak és az idősebb korosztály nézi , elkpzelhető hogy őketa ZS kategóriás műsor jobban érdekli .
Ettől függetlenül én is remélem hogy jövőre az MTV eljut odáig hogy már az időmérő edzést is közvetíti. (szivem szerint az RTL-en szívesebben látnám ők sose adtak "fontosabb " műsort az F1 helyett.)
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
A doki megint nagyot ment, ráadásul hót lazán, bár én meghagytam volna szegény Nickynek a második helyet. Stoner nagyon akart, eszetlen, hogy mit rángatja a vasat. Más motor csavarokra hullana alatta ...
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
S W A T
senior tag
válasz Integra #6710 üzenetére
Szerintem ne sértegesd a hívőket.
-
Integra
titán
válasz S W A T #6712 üzenetére
szerintem meg vedd észre magad most már, amióta ide jöttél azóta kb mindenkivel bajod van.
menj haza ha valami bajod van...mod: ebben nem volt semmi sértő, egy tényt írtam le.
hogy ez neked baj e vagy sem, ez már a te bajod[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Face8814
őstag
válasz Topiccsendőr #6714 üzenetére
Tévedés!
Ha ez így lenne nem lennének reklámok sem az m1-en sem az m2.
Mert ugyebár te is odamész hírdetni ahol látják a hírdetésed, ebből adódóan a nézettségről alkotot véleményed hibás.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
S W A T
senior tag
válasz Integra #6713 üzenetére
Nem hiszem hogy mindenkivel kötözködtem volna de az a megjegyzésed igenis nagyon sokakat sért.. és ezen elgondolkodhatnál.
[ Szerkesztve ]
-
S W A T
senior tag
válasz Topiccsendőr #6714 üzenetére
Nézettségileg a béka hátsója alatt van az MTV.
Bár más országos alternatívát sajnos nem látok mert ugye az RTL-é az F1,ez még nem is lenne baj de van 1-2 alkalom mikor egy hétvégén MotoGP is van meg F1 is szóval .....
Marad a tv2 őket meg ilyen nem hiszem hogy érdekelné.... szóval kizárásos alapon marad jövőre is az MTV-nél
-
Face8814
őstag
válasz Integra #6716 üzenetére
Csak tudod azt nem értem, hogy ha a magyar tv ki tudott nevelni Hajdú B.-ket, meg Faragó Ricsiket, meg Knézy Jenőket, meg Vitray Tamásokat, akkor most mi a f@xért kell ilyen impotens hozzá nem értő kontárokat stúdió közelbe engedni, akik ráadásul azt sem veszik észre mi folyik a futamon.
Konkrétan 2-3 kör késében vették csak észre hogy De Angelis akkorát perecelt hogy csak na ( pedig lehetett látni élőben, nyugodtan vissza lehet nézni ). Azt a nyamvadt Live Timing-ot meg olyan nehéz lenne belőni???? Nem kell hozzá sok csak egy pc ( esetleg lapitopi )meg egy kis net. Gondolom ez nem áll rendelkezésükre.
(legalább Palikék a "retken" rájöttek már arra hogy a neten a hivatalos oldalon sok minden nyomon követhető )
Na mind1. Nem is csodálkozom azon, hogy az értelmesebb sport riporterek már otthagyták a királyi csatornát!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
-
Integra
titán
-
Face8814
őstag
válasz Integra #6726 üzenetére
Ez egy f@sz. Szánalmas ahogy védi Rózsikát.
Nem mondom tényleg nagyon jó motoros a srác, de mi szükség erre? Miért kell belerúgni még egyet egy távozóban lévő csapattársba? Miért kellett ezt csinálni, mikor Hayden sosem fikázta a sajtóban sem Pedrosa-t, sem Puig-t?
Egyáltalán, ki lenne a megfelelő csapattárs Puig szerint? Ha valaki túl jó az a baj, ha valaki túl rossz az a baj. Ez az elme rozzant szerintem egy versenyzős MotoGP-t akar?Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #6729 üzenetére
hallod én olyan szinten drukkolok neki, hogy jövőre az egész hrc, de főleg ennek a mocsoknak a száját elkenje........
és a hrc is tanulja meg a leckét, hogy jó lenne végre lekattanni puidzsról meg az egész témáról és tessék végre versenyezni megint...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #6731 üzenetére
passz, de ez egy féreg...
lehet, hogy eddig is voltak ilyen nyilatkozatai, de én nem figyeltem rá annyira, mint most.
lehet az is, hogy egyszerűen most sokkal inkább kijönnek az ilyen nyilatkozatai az adott környezet miatt....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Face8814
őstag
válasz Integra #6732 üzenetére
Csodálkozol rajta?
Látszik a keserűség beszél belőle. Hőn szeretett Rózsikáját tavaly is meg idén is agyongyalázták ( 2006-ot fogjuk a tanulóidőre ). Nem tud másba belekötni, így talált egy olyan valakit, akit mindenféle retorziótól mentesen tud "gyalázni".
Szerinted mi lenne ha mondjuk Rossi lett volna Dani csapattársa idén a Hondánál? Mert volna neki is így beszólni.....? Lószart. Beszólunk annak, akinek "könnyedén, fájdalom" nélkül tehetjük.....Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
mefistofeles
addikt
válasz #70869248 #6734 üzenetére
Elképesztően gusztustalan egy nyilatkozat!
Nagyon remélem, hogy Nicky (aki amúgy az egyik leg szimpibb versenyző a többi pilóta körében is) ráérez a Ducatira és nagyokat fognak menni Stonerrel. Szerintem az ausztrállal tök jól ki fognak jönni!Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Integra
titán
egy kicsit fotó...
[link]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #6737 üzenetére
reméljük rendbejön hamar és egészséges lesz az a csukló, mert soha nem lesz már 100%-os sajnos de gabipower majd megoldja
-
Integra
titán
Haga Confirmed To Ducati For '09; Fabrizzio Gets Another Chance
by staff
Tuesday, October 14, 2008This just in from Ducati Corse:
DUCATI XEROX TEAM RIDERS CONFIRMED FOR THE 2009 SUPERBIKE SEASON
Bologna (Italy) Tuesday 14 October: The Ducati Xerox Team has made a decision with regard to the 2009 season of competition in the World Superbike Championship. In recent weeks Ducati Corse has reached an agreement with Noriyuki Haga who will join the Ducati Xerox Team in 2009. The thirty-three year old Japanese rider from Nagoya will be team-mate to the Italian rider Michel Fabrizio who will remain with the team for a second consecutive season.
"I am very proud to be able to welcome Noriyuki", commented Davide Tardozzi, Ducati Corse's Superbike Team Manager. "We are convinced he is one of the strongest and best loved of the Superbike riders, a talented and courageous man. He is a rider that has proved that he never gives up, in the true spirit of Ducati, and is a rider with the credentials to fill the place that Troy Bayliss vacates. Haga will, for the first time, ride a factory Ducati, and I am certain that he will win over the Ducatisti fans and bring great satisfaction. We are very proud to have him in next year's squad together with Michel. They are two fantastic riders and we will do everything to ensure that they can achieve the great results that everyone hopes are possible."
ENDS
-
Face8814
őstag
Rózsika mit repesztett a végén!
Érdekes lesz a holnapi futam. Stoner csak 7. Vajon mit tud innen majd?
Bár ha jól sikerül a rajtja ( általában jól szokott ) akkor az első kanyarnál ott lehet a háromb
Meglátjuk!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
Eredmények
Dani az edzés leintése előtt még bele tudott kezdeni egy gyors körbe. Rossi a végén ment egy 2:02-őn belülit ( a hétvégén senki sem tudott ez alá menni ), Pepi elélvezett, majd mikor már mindenki befutott megjelent Rózsi a célegyenesbe és megjavította a pole-t 0,409-al.
Izgalmas futamnak nézünk elébe.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
Na reggel felkeltettem magam a futamokra, de így is csak a 250-től láttam élőben ( 125-öt majd felvételről nézem az m1-en )
250
Először is grat az új világbajnoknak. Egyenletes jó teljesítményt nyújtott egész évben.
Másodszor grat Bautistanak, mert nagyon jól ment ma és megérdemelten nyert.
Harmadszor meg grat Aoyamanak is mert megmutatta hogy piszkosul tudja húzni neki. Remélem jövőre talál magának egy csapatot hogy ismét a 250-ben lássuk.
Aki nem hallotta még a KTM kivonul a 250-ből és csak a 125-ben lesz érdekelt.800
Mindenek előtt örülök hogy Rossi ismét nyert. ( 150. dobogós helyezése! ) Iszonyat hogy ment végig az egész versenyen, és az előzés ahogy Danit elkapta valami hihetetlen volt. Ilyet hogy a lábát letéve az aszfaltra fékezi a motort még nem láttam. Persze gyakran leengedi féktávokon de hogy aszfaltot is érjen....
Ettől függetlenül a verseny másik hőse DOVI. Amit itt csinált az egyszerűen fantasztikus. Mindenkit tudott tartani. Se Stoner, se Niki, se senki nem bírt vele. Őrület ahogy védekezett.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest