Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz Dracula72 #63196 üzenetére
Lemondó nyilatkozat nélkül lehet számot hordozni? Vodához hordozáskor (még előtte) nem jön ilyen SMS? Itt végig lehet menni, sehol sincs lemondó nyilatkozat.
Szerintem ez mégis azt jelenti, hogy csak Vodás számot lehet hordozni. Lehet nem nézték meg, hogy ez Telekomos szám.
Itt is jelzik a Vodát.Illetve lehet várják utald a letéti díjat, támogatást.
[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
-
pinnacle
nagyúr
válasz SztiviVander #63207 üzenetére
Igen, a flottára íráshoz kell. Fura, hogy nincs lemondó nyilatkozat, akkor ha saját számmal lépünk be.
-
kano
nagyúr
válasz pinnacle #63192 üzenetére
Nem, nem tudsz intézni semmit (sim cseréjét sem). Nem a tiéd a SIM, így semmit nem csinálnak meg flotta engedély nélkül.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Dracula72
senior tag
válasz pinnacle #63205 üzenetére
-feltöltőkártyás SIM kártya tartozik (pl. tuti100 tarifacsomag)
Nekem nem jött át, hogy voda, ha a pl, praktikum az is feltöltős a zárójelben.
Egyértelműen oda Voda feltöltős akkor csak voda.
Lehet nem jön így össze, de nekem a feltöltős lehet Dominó is.( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
kano
nagyúr
válasz Dracula72 #63211 üzenetére
Pontosan. Sehol sincs az ott leírva, hogy csak Voda feltöltőst lehetne. Egy példa van odaírva.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
8
senior tag
mai cserkész netfone
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
mentor_4
újonc
válasz mucsgyver70 #63222 üzenetére
akkor, csak hogy meglegyen mégegyszer itt referenciának
-
Tiédetis
senior tag
No. KÜF flotta! Tegnap minden kapcsolatot megszüntettem ezzel a hóhányó Petikével. Minden szava amit leírt, hazugság volt. Ritka szélhámos egy ember
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
kano
nagyúr
válasz Tiédetis #63227 üzenetére
Vettük! Köszönjük, nem kell többet beírni.
-
kano
nagyúr
válasz mentor_4 #63225 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű.
Elvileg a flotta ugye nem teheti közzé ezeket az árakat nyíltan. Szóval nem biztos, hogy ez annyira jó ötlet...„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
pinnacle
nagyúr
válasz mucsgyver70 #63222 üzenetére
Nekem is írt 2 napja mflotta, 3 perccel azután, hogy regisztrált.
Ez írtam neki, de nem válaszolt azóta.
Szia mflotta! Én nem tudom levenni. Toplikgazdánál kezdeményezheted. Nyilvános linken van fent.
[link]Egyébként te a Cserkész flottát képviseled?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nekem azt mondták, hogy a flottán csak párszáz forint hasznon van. Ha Cserkész áron kapják (nekik lehet tényleg csak ennyi a hasznuk), akkor nem így van.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Ez a Cserkészeknek szól, akinek tényleg csak párszáz forint hasznuk van. Akik a Cserkészek árát duplán adják, valószínüleg több. Képzeljétek el, ha beraknánk a Cserkészek díjtábláját, hogy rájuk gondoltak? De miért ír a KÜF a Netfone oldalára?
Korlátlan EU net-re nem válaszoltak még? Ha az is igaz, akkor a cserkész flotta a Lola-T a pakliban.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz qltsar #61945 üzenetére
Tegnap megvolt a hónap forduló KÜF->Auchan váltásnál.
Ma ért egy kis meglepetés, belépve a Yettel alkalmazásban, hogy korlátlan helyett 1GB az adatkeretem.
Már tudtam, hogy biztosan nem sikerült bekapcsolni az "extra" szolgáltatást, ugyanis a csomagomban 2 óra beszélgetés + 1GB adat van alapból.
10 perces Yettel ügyfélszolgálatos egyeztetés után sikerült bekapcsolni, ahol rákérdeztem, hogy miért nem történt ez meg szerződéskötéskor - ahol Ft-ra pontosan visszakérdeztem az ügyintézőt, hogy akkor ennyi az annyi, minden benne van e; ugyanis a kinyomtatott szerződésen csak az alap csomag szerepel - ezen értelmezésem szerint az extra szolgáltatást akármikor lemondhatod - ahol megerősített, hogy igen.
Most az ügyfélszolgálat arról tájékoztatott, hogy az extra szolgáltatásokat nem lehet bekapcsolni, amíg nem aktív a szám/szerződés. Feltételezem, ha teljesen új előfizetés lett volna, nem pedig KÜF->Auchan, akkor már a szerződés kötéskor / végigkattintás után már be lehetett volna kapcsolni, még ott az üzletben, de így, hogy 1 hónapig még KÜF-ben voltam, elhasalt a folyamat.
Még egy érdekes dolog, 400Ft-tal többet mondott a havidíjamra, amit később korrigált, mert, hogy "más táblázatot nézett, amiben nem volt benne a kedvezmény".
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
Auchan flotta, az másodperc, vagy perc alapú?
Az nem csak annak éri meg, aki rendszeresen vásárol az Auchan-ben, különben elveszik a kedvezmény?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest