Új hozzászólás Aktív témák

  • coccolino

    aktív tag

    Sziasztok,

    Lehet a milyen ház topicba kellene feltennem a kérdésem, de szerintem Ti inkább értetek hozzá, ha valakit zavar, előre is elnézést :R

    eddig inkább laptopot használtam, de kipróbálom milyen is a pc, így a mITX méretben élném ki a komplexusom
    fontos számomra a kompakt méret, de inkább az alábbiak:

    - beleszürküljön a térbe (nem szeretnék csilivili diszkógömböt), külsőnél a minél letisztultabb és elegánsabb
    - kompakt legyen, de a belső tér jól kihasználható, adottságokhoz képest bővíthető legyen (kompakt CPU vízhűtés vagy egy combosabb léghűtés, SSD/HDD helyből összesen legalább 3 legyen, normál méretű VGA belemenjen, házhűtést normálisan meg lehessen oldani, normál méretű ramok esetleg)
    - SFX tápot tervezek, már beletörődtem az árába (főként mert RX580 menne most bele, és így pl. a METISnél leginkább ezzel kivitelezhető), de ha van alternatív javaslatotok, azt szívesen veszem (pl. mATX vagy nagyobb ITX ház ATX táppal, esetleg 1060 az RX580 helyett, mert úgy sem érződik a különbség :Y :R )
    - 20e alatt legyen az ára
    - minőség és tartósság az árhoz mérten azért megállja a helyét
    - első körben B450i alaplap, low profile ramok, gyári AMD CPU hűtő, SFX táp, RX580, 1 sima SSD és egy 120/140mm-es venti menne bele

    Eddig a Raijintek Metis a befutó, de néztem esetleg a Cooler Master Elite 110 és 120-at, Silverstone Sugo SG13-at

    Illetve a Metisnél (nem pro) látom, hogy sokan a felső elem kivágásával raknak bele még ventiket, ez ennyire lényeges, mert alapból rosszul szellőzik a ház? valamint tudtok rá esetleg embert, aki megcsinálja szépen?

    ''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''

Új hozzászólás Aktív témák