Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukrisz
csendes tag
válasz lukrisz #2381 üzenetére
Nemrég írtam a wrt54gl router problémámól. Azóta sajnos semmi sem változott. Sőt néhány újabb megfigyelést tettem. A legfurább az, hogy ha bedugom a netkábelt és a laptop éppen erősítőre van dugva, akkor elkezd búgni, mintha az erősítőbe menő kábellel lenne ond, vagy a jack dugóval. Amint kihúzom a netkábelt, megszűnik a búgás/zúgás. És ezt másik 2 laptoppal is kipróbáltam.
A legfurább, hogy néha tökéletesen működik a wifi, aztán egyszer csak megszűnik, majd visszajön, hogy aztán másfél perc múlva megint megszűnjön. Amikor megszűnik, még az SSID-t sem találja, aztán fokozatosan visszajön az SSID, de nem lehet csatlakozni hozza. 1 perc múlva már keresi a hálózati címet, csatlakozik, de fél percen belül megszakad a kapcsolat. ÉS ez így ismétlődik, újra és újra. Nagyon fura. Már mindenféle beállítással próbálkoztam, a lakás 3 laptopjával ugyanezt csinálja.
Már arra is gondoltam, hogy valaki megpróbálja hekkelni a wifi-m. És szándékosan bontja a kapcsolatot, hogy a visszacsatlakozáskor generált jeleket elkapja. Nem értem, mi lehet... Már a 2. router viselkedik így! Lehet, hogy valami más zavarja a jelet? Mi lehet???
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest