Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
-
Gülümaci
tag
Miután sikerült hozzáférnem a routerhez, gondoltam, megnézem, milyen fw van rajta. Akkor kerekedett el a szemem, mikor összevetettem a router fw verzióját és dátumát a honlapról leszedhető fw verziójával és dátumával. Az eredmény itt:
Routerben ez áll
Ez pedig a honlapon található verzió, ahonnan ugyebár a frissítéseket lehet letölteni. De hogy ellentmondjon a verziószám a dátummal!!! Na mindegy,.Sorry emberek, az előző hsz-ban elrontottam a második linket!
-
-
pbalu
aktív tag
Üdv!
Van valakinek tapasztalata WRT54GC-vel? Ez, és a GL között vacilálok. 3-4 ezerrel drágább a GL, de nem akarok feleslegesen költeni, mert úgysem használom ki a plusszokat. Ha stabil, jó a GC (online game, torrent, max 2 gép). Milyen firmware való rá? Mindkettőnek levehető az antennája?[ Szerkesztve ]
''...Ayrton azt mondta: Látod, nem lehet. Egy folyó van a fal mögött, úgyhogy nem lehet máshova tenni. ...Pontosan ezen a helyen vesztette el az életét.''
-
rii
nagyúr
hály
havernap wrt54gl -je van
starcraft-ot kellene ki-és beengedni a 6112-n.
hol-merre?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
horusz-
tag
Van 1 linksys wrt54gl-de routerem.Sajna mikor megvettem nem szolt a bunkó elado hogy ennek csak német menüje van. Nem mintha az angol jobb lenne,de csak többen tudnak segíteni a családba.Van valaki közöttetek aki érdi vagy környéki,aki tudna segíteni a konfigurálás,beállításban?Jelenleg müxik nincs semmi baj vele de jó lenne levédeni ill.új frissítést rárakni és a beállításokat finomítani.
Mindenkinek előre is köszönöm!
Jelenleg ez a verzió van rajta: v4.30.7[ Szerkesztve ]
Krisztus meghalt bűneinkért,hát ne okozzunk neki csalódást!
-
bnss
veterán
Portforwardot kell keresni, Applictions & Gaming, ha jól emlékszem gyári fw esetén.
(#2312) horusz-: nekem is német nyelvű fw volt rajta gyárilag (4 percnél tovább nem is használtam), tegyél rá a linklet honlapról egy angol nyelvűt. A beállítások ugyanott vannak, mint az angol verzióban.
(#2314) floppy131: feltétlenül kell a díszítősor?
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
-
bnss
veterán
Gyári fw esetén az Application & Gamingben, ha jól emlékszem. Persze, hogy van IP címe a routernek, alapértelmezett cím: 192.168.1.1, segíthet ez az oldal. Ha tudod a játék által használt portokat, akkor egyszerűen beállítod, hogy pl. a 100-as portot both, azaz minden protokol esetén küldje el a 192.168.1.2 IP című belső hálós gépre.
[ Szerkesztve ]
-
DeepDish
őstag
WRT54GL-hez akkor most ezt ajanljatok: Tomato_1_11.7z [via Coral]? AMivel tudok jelerosseget stb is allitani ... ?
-
addikt
Help me. Tomatot használok
Az a gondom hogy weben betudok jelentkezni a routerre, de Telnet-en és SSH-n nem. Fut mindkettő, és Puttyval ha megpróbálok jelentkezni, akkor kéri a felhasználónév-jelszó párost. Admin és a webes felület jelszavára nem enged be. Mit nem állítottam be?Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
bnss
veterán
válasz DeepDish #2325 üzenetére
Igen, az. Nem mondanám, hogy sokkal jobb lenne (inkább az antennák cseréjét ajánlom, ha nagyobb hatótávra van szükség), mondjuk nem teszteltem nagy teljesítményen huzamosabb ideig. Az aláírásomban található címen találsz segédletet a tomtato telepítéséhez.
-
nnz
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezni szeretném hogy használja valaki ezt a routert torrentezése chellos nettel?
Ha igen hogy mükszik? nincs vele gond?
Két laptopt szeretnék rákötni Wifin.Köszi
-
hgellert
csendes tag
Üdv!
Lenne egy remélem egyszerű kérdésem. Meg szeretném oldani azt, az otthoni hálózatomon,hogy mondjuk egy játékszoftver által küldött packet prioritást kapjon minden más packettel szemben. Gondolok itt a torrentekre és egyéb társaikra. Ennek a célja nyilván az alacsonyabb ping lenne.
A kérdésem az, hogy a fenti dologot megoldaná-e a WRT54GL és egy módosított firmware?
Köszönöm, és elnézést, ha banálisat kérdeztem.[ Módosította: ngabor2 ]
Én már láttam Kolozsváron elefántot, de az nem az volt!
-
Gülümaci
tag
válasz DeepDish #2331 üzenetére
Akkor hívd fel a Computer Budait, ez egy kecskeméti cég, és pénteken pont ott vett az egyik ismerősöm antennát. Saját szememmel láttam.
-
Skica
őstag
Linksys WRT54GL routerem van, jelenleg Tomato 1.11-el. Garancia miatt az eredetit kellene visszaraknom. Ebben kellene segítség, hogy hogyan kell.
.: No Comment Grp:.
-
L4mie
veterán
elvileg ha eléred a Tomatoban is van olyan hogy update filmware menű mint az eredeti filmwareben ott prószálkozz ^^
Tényelg akartam is kérdezni, nem marad nyoma, hogy ha mondjuk én feldobom a tomato-t és elcsesződik a router (nem a tomato miatt) mondjuk rá 3 hónappal, visszadobom az eredetit, látják a szervízben hogy én mást is használtam??? (nem tartom esélyesnek, de gnome warriorok is vannak)
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
horusz-
tag
Köszönöm mindenkinek a segitségét,de félek hogy elcseszem aztán vehetek újat.Van 1 barátom és ő is igy járt.Azért gondoltam azt,hogy Érd vagy környékéről,van itt hozzáértő emberke, persze nem ingyen,aki tudna segíteni ebben!
Krisztus meghalt bűneinkért,hát ne okozzunk neki csalódást!
-
bnss
veterán
válasz DeepDish #2346 üzenetére
Lementeni még nem próbáltam, mert a Linksys honlapról elérhető gyári fw.
-
bnss
veterán
Akinek _gyári_ firmware fut a GL routerén, az jelentkezzem nálam, kellene egy kis segítség (a webes admin felületről lenne szükségem screenshotokra)!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Spórolós topik
- Yettel topik
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- LG 86QNED916QA 4K QNED MiniLED 4K 120Hz.2 Év Gyári Garancia
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest