Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeffreybboy
tag
válasz Quadgame94 #86049 üzenetére
C805 elég jó árba van. Mozgásra van e olyan jó mint a Samsung?
Apple-t tv-ről lenne etetve filmmel.
[ Szerkesztve ]
Egyedül az idő a barátom.
-
B.Gábor 76
kezdő
válasz Quadgame94 #86050 üzenetére
TCL 32S5400AF 32" Full HD Smart TV.szerintem ez volt.ismeritek 75 ezer ha jól emlékszem.képminőség tartós lehet?
-
Quadgame94
őstag
válasz B.Gábor 76 #86052 üzenetére
Sajnos ezeket a nagyon olcsó modelleket nem ismerem. De miert nem okos monitor? Samsungnak van M szériában van 1080p 32 inch. Az is VA. Jobb sztem
[link] -
Quadgame94
őstag
válasz jeffreybboy #86051 üzenetére
Ez nagyon egyén függő... sokan irtak hogy jó de volt akinek nem tetszett. Vannak mozgás javítók rajta ha neked kellene esetleg.
-
B.Gábor 76
kezdő
válasz Quadgame94 #86053 üzenetére
Tudsz linket küldeni?hogy mire melyik re gondolnál?
-
B.Gábor 76
kezdő
válasz Quadgame94 #86053 üzenetére
Látom köszi ezek jobbak? tetszik elsőre?
-
boborján2
aktív tag
válasz Öcsielvtárs #86057 üzenetére
Ott a tv csak megjelenítő.
A teletextet a trékom iptv box kezeli ebben az esetben.Egyébként az "új" droid boxukból már ezt kiszedték.
Emlékeim szerint ott már nincs teletext.ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
jeffreybboy
tag
válasz Quadgame94 #86054 üzenetére
Isten ments, mindent kikapcsolok 😃 és kandencia helyesen nézek filmeket
Egyedül az idő a barátom.
-
solyka4
csendes tag
válasz Quadgame94 #86021 üzenetére
Köszönöm a türelmet meg a segítséget.
-
Bagan
aktív tag
válasz Quadgame94 #86054 üzenetére
“Szappanopera” effektet tud ez a híres C805 is?
-
Quadgame94
őstag
válasz B.Gábor 76 #86056 üzenetére
Ez, nem ezek. Egy darabot ajánlottam.Oda írtam hogy jobb.
-
Vhiktor
veterán
Így nézheted meg hány óra van a Philips TV-k paneljében:
[link]ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz rainman72 #86067 üzenetére
123654?
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Malfroy
aktív tag
Be lehet állitani a windows 11-et hogy lejátsza rendesen a tv-n a netflixes hdr és dolbykat?
Magas minőségű prémium gumiharangok / illesztékek eladó / → aprohirdetések → vezetékes fülhallgató
-
Vhiktor
veterán
válasz Malfroy #86069 üzenetére
Nem.
De minek? A tv appja teljesen jó.[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz rainman72 #86071 üzenetére
Ami a videomban van kód a mostani philipsekhez tökéletes, beleertve az oled 818-at és a PUS8818-at is. Mindkettőn próbáltam. Sajnos már nincs nálam egyik sem, így ezt a másik kódot már nem tudom kiprobalni.
[ Szerkesztve ]
-
Bondix
tag
Sziasztok Mesterek
Adott egy SonyTv
Szeretném össze kötni IPhone-al egy távirányító app-al.
Meg kábel nélküli fénykép/videó megosztasra de ez esélyes az iOS miatt nem lehet csak a specko kábellel.
De vagy 10wt próbáltam de eddig egyik se jó
Esetleg nem lehetseges vagy valaki tud rá megoldást?Köszönöm előre is!
Ez lenne a tv:
Sony Bravia KD-65XF7096
[ Szerkesztve ]
-
Vackor1
tag
Sziasztok !
85 col vagy nagyobb, két tuneres tv-t keresek, ami ráadásul tud külső eszközre rögzíteni. A két tunert úgy értem, hogy kábelen jön az adás ( PCMCI kártyával használom, nem boxxal ) és ha fel szeretném venni mondjuk a viasat műsorát, közben tudjam nézni mondjuk a comedyt vagy bármi mást. Tudtok konkrét típust ajánlani ( van is eladótok ? ) ?Előre is köszönöm a reagálásokat, legyen szép estétek/napotok !
Üdv!
ZsoltMindenkinek legyen szép a napja!
-
boborján2
aktív tag
válasz Vackor1 #86078 üzenetére
Először annak nézz utána hogy a szolgáltató kártya mennyi streamet enged egyszerre.
Ha jól emlékszem a voda tv topikban volt téma ,hogy HD asásból egyszerre csak egyet nyit.
Ilyenkor borul a két tuneres tv tudása.Digi/voda (4ig) dvb-c helyett azt beszélik iptv lesz csak boxokkal vagy esetleg applikációval.
Szóval nem tudom mennyire éri meg erre berendezkedni. Tisztán látható ,hogy mindenhol az a törekvés ,hogy a bármikor bármit kényelmesen saját eszközre rögzítek vonalat egyre inkább kezdik elvágni.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
xylevi
tag
Sziasztok! Segitsetek legyszi, elegge elvesztem mar a keresgelesben. Egy 65 colos televiziot szeretnek vasarolni. Amire hasznalnam: teveben tobbnyire meccset nezek, filmeket, a gyerekek youtube-on neznek neha meset, valamint letoltott AVI filmet pendriverol. Vilagos szobaban szeretnenk nezni, nappal es este is, szembol, a kanape ugy 4 meterre van, tobbnyire onnan lenne nezve. Elso korben talpakon, de aztan hosszabb tavon fel szeretnem magasabbra rogziteni a falra. Ami meg fontos, hogy egyszerre szeretnék 2 darab bluetooth fulest is hozza csatlakoztatni, ha jol olvastam pl. a Samsungok ezt tudjak. Talp az mindegy, hogy kozepen van vagy sem. Kesobb valszeg netflixre is hasznalnank, de az gondolom mostanaban alap az uj keszulekekben. Ja es ujat szeretnék, garanciaval. Kineztem a Samsung UE65AU7022KXXH Smart tipust, ami 180 ezer korul van, de utana olvastam az infot, hogy AVI-t nem jatszik le, es ez nekem nagyon fontos lenne. A keret az 150 ezer kornyeke, esetleg picit felette, de ha alatta maradunk az meg jobb. Marka preferenciam nincs. Koszi elore is.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz xylevi #86080 üzenetére
AVI-t nem fogja lejátszani egyetlen mai tv sem.
Ahhoz médiabox kell, de ott sem viszi mind.
Esetleg tv-n plexel lehet próbálkozni, de nem tudom viszi-e, majd kipróbálom.
Améis megoldés hogy pc-t kötsz a tvre.
De 65 colon kritikán alluli lesz az avi minősége.[ Szerkesztve ]
-
ricsko72
tag
Sziasztok!
Tud arról imfót esetleg valaki, hogy pl egy C3-as LG-n ha rádugok egy külső vinyót, azt a hálózatban is lehet e látnii? -
-
Vhiktor
veterán
válasz Stealth #86087 üzenetére
Nagyon sokból kivették az avi támogatást, LG-k és Samuk sem viszik.
Szerintem a gyári lejátszóval a TCL sem, de ezt majd megnézem.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
xylevi
tag
válasz Quadgame94 #86090 üzenetére
aham, koszi az infot...azt jol olvasom itt fennebb akkor, hogy TCL-re tudok felrakni VLC playert? es esetleg azzal le tudok ilyent is jatszani?
de okes, ha elengedem az avi-t, akkor mit javasoltok 65 colos meretben? a ket BT fules az fontos lenne...
amugy az a tipusu Samsung, amit irtam fennebb es az emag-on 180 ezer, akkor az valami gagyi? vagy a panelje rossz? vagy miert ennyi? azt latom, hogy TCL 55C745 pl 230tol indul
bocsi ha hulyek a kerdeseim, most kezdem nezegetni a TV-ket es abszolut nem vagyok kepben...
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
A 600k táján kapható 75"-os TV-k közt van jelentős minőségbeli különbség vagy kb. szimpátia/megjelenés alapján lehet választani a klasszikus LG/Panasonic/Samsung/Sony négyes közül? Van esetleg ezekből különösen ajánlott modell?
Mindenképp kell ez a méret, de egy OLED-re már sajnálnám a pénzt, 600k a lélektani határ.
-
Quadgame94
őstag
válasz szőröscica #86092 üzenetére
Egyiksem ajanlható. TCL 75C805 veri az összeset. Samu QN85C van hasonló szinten - az is miniLED. De sokkal drágább is DV sincs.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz Quadgame94 #86094 üzenetére
Miben veri őket?
-
Vhiktor
veterán
válasz szőröscica #86095 üzenetére
Kontrasztban, feketeszintben és valószinűleg fényerőben is. Összességében képminőségben.
-
Vhiktor
veterán
válasz szőröscica #86097 üzenetére
Ezt nem tudom. Nekem van egy c835 több mint 1 éve, napi 8 órát biztosan megy, eddig semmi baja.
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
Topikgazda
válasz szőröscica #86092 üzenetére
A Sony 75X90K lenne neked jó esetleg de lehetetlen ára van jelenleg,volt 630e is.
A TCL C805 is volt sokáig 500e alatt de most az is drágább.
Opció lehet még a Samu 75Q80C,ha nem nem akarsz TCL-t.
Van olcsóbb TCL is ami már jónak mondható,75C745.
Philipsből meg a 75PUS8818.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Quadgame94
őstag
válasz szőröscica #86095 üzenetére
Képminőségben természetesen. Nuncs garancia arra ha Sonyt veszel bírja 5+ évig. Ha a képminőség kell akkor C805. Pl: Q80C egy IPS cucc pár db zónával tizet akkora kontrasztal és fele akkora fényerővel. Nem véletlenüklesszel a világ egyik legnagyobb gyártója. Bárcsak a QN85C ne lenne + 200 ezer. De annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest