Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xylevi
tag
Sziasztok! Segitsetek legyszi, elegge elvesztem mar a keresgelesben. Egy 65 colos televiziot szeretnek vasarolni. Amire hasznalnam: teveben tobbnyire meccset nezek, filmeket, a gyerekek youtube-on neznek neha meset, valamint letoltott AVI filmet pendriverol. Vilagos szobaban szeretnenk nezni, nappal es este is, szembol, a kanape ugy 4 meterre van, tobbnyire onnan lenne nezve. Elso korben talpakon, de aztan hosszabb tavon fel szeretnem magasabbra rogziteni a falra. Ami meg fontos, hogy egyszerre szeretnék 2 darab bluetooth fulest is hozza csatlakoztatni, ha jol olvastam pl. a Samsungok ezt tudjak. Talp az mindegy, hogy kozepen van vagy sem. Kesobb valszeg netflixre is hasznalnank, de az gondolom mostanaban alap az uj keszulekekben. Ja es ujat szeretnék, garanciaval. Kineztem a Samsung UE65AU7022KXXH Smart tipust, ami 180 ezer korul van, de utana olvastam az infot, hogy AVI-t nem jatszik le, es ez nekem nagyon fontos lenne. A keret az 150 ezer kornyeke, esetleg picit felette, de ha alatta maradunk az meg jobb. Marka preferenciam nincs. Koszi elore is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest