Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xylevi

tag

Sziasztok! Segitsetek legyszi, elegge elvesztem mar a keresgelesben. Egy 65 colos televiziot szeretnek vasarolni. Amire hasznalnam: teveben tobbnyire meccset nezek, filmeket, a gyerekek youtube-on neznek neha meset, valamint letoltott AVI filmet pendriverol. Vilagos szobaban szeretnenk nezni, nappal es este is, szembol, a kanape ugy 4 meterre van, tobbnyire onnan lenne nezve. Elso korben talpakon, de aztan hosszabb tavon fel szeretnem magasabbra rogziteni a falra. Ami meg fontos, hogy egyszerre szeretnék 2 darab bluetooth fulest is hozza csatlakoztatni, ha jol olvastam pl. a Samsungok ezt tudjak. Talp az mindegy, hogy kozepen van vagy sem. Kesobb valszeg netflixre is hasznalnank, de az gondolom mostanaban alap az uj keszulekekben. Ja es ujat szeretnék, garanciaval. Kineztem a Samsung UE65AU7022KXXH Smart tipust, ami 180 ezer korul van, de utana olvastam az infot, hogy AVI-t nem jatszik le, es ez nekem nagyon fontos lenne. A keret az 150 ezer kornyeke, esetleg picit felette, de ha alatta maradunk az meg jobb. Marka preferenciam nincs. Koszi elore is.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák